Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 88




Hier is pagina 88 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BD

FOOD TRI

=

WA

L

L

ONE

De velesoorten Luikse pens

maken integraal deeluitvan

het gastronomisch erfgoed van

het Prinsbisdom, net zoals de

ambachtelijke peket, de siroop

nn

Ds

gemaakt van de appelen en peren

uit de Herfse boomgaarden en

de niet te versmaden stinkkaas.

Tijdens de eindejaarsfeesten

EX

gaan de lokale slagers met elkaar

dlnr’

in concurrentie met nieuwe

en originele recepten van de

speciale kerstpens. In ons recept

gebruiken we de heerlijke

aroma's van Waalse foie gras,

een ongeëvenaard ambachtelijk

kwaliteitsproduct, om de subtiele

smaak van de witte penste

4

be |

verrijken. De zoetzure, gekruide

toets van donker abdijbier zorgt



bij dit rustieke gerecht voor een

saus met karakter. Om van te

blijven smullen!

Een rode bourgogne of …

een Blauwe Chimay natuurlijk!

Hd recept

und À,

p. 93!

88

D17_FoodTripNoellocalindd 88.

31/10/2019 1613