Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PRODUCT IN DE KIJKER

REKENEN

PERS.

25 MIN © GE

U

E

4 PERS.

vetten:17 g-Koolhydraten: 9g

©

Vezels:1g-Elwitten:17g

Vetten: 69g-Koolhydraten:8g

Vezels: 5g- Eiwitten: 74g

Mix8 abrikozen op sap taste of Inspirations,

Haal 3 lendenbief stukken ‘Rubia Galega’ gamma Beef of

&elciderazijn met honingaroma taste of

Europe taste of Inspirations (+ 850 g) uit de koelkast. Schil

Inspirations, het sap van 1 citroen,

1 biobutternut en snijd hem in blokjes. Fruit ze op een hoog vuur

2 el olijfolie met pepers taste of Inspirationsen

in een grote braadpan met 1 el olijfolie en 30 g boter. Verlaag het

een mespuntje zout. Verdeel een beetje dressing over

vuur zodra de butternutblokjes goudbruin zijn en bak ze nog

1 schaal (of over 4individuele borden). Leg er

10 min op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout. Giet

140 g gerookte zalm uit Orkney taste of

2. bokalen kalfsfond Delhaize (2x 1,9 dl) en 2 bokalen

Inspirations bovenop en 200g fijne sneetjes

runderfond Fundo (2x 2 dl) in een steelpan en laat ze voor

zalmhaasje. Snijd 1 peer met de mandoline in fijne

2% inkoken op een hoog vuur. Schroei de lendenbiefstukken 1 min

plakjes (besprenkel ze met citroen als je ze op voorhand

per kant snel dicht op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met

klaarmaakt). Voeg zetoe aan de carpaccio. Brengop

30 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg. Leg ze

smaak met enkele draaien van de kruidenmolen ‘Chili

op een plank en bedek ze met aluminiumpapier. Haal de steelpan

Explosion’ Santa Maria, werk af met takjes dilleen

met de ingekookte fond van het vuur en roer er al kloppend

serveer. Geef er de rest van de dressing apart bij.

120 g koude boter in kleine stukken onder. Voeg 1 goed.

uitgelekte bokaal ‘carpaccio van zomertruffels’ taste of

Inspirations (50 g) toe. Snijd de biefstukken in dikke sneetjes en

dresseer ze op de borden met de butternutblokjes, 50 g rucola

te hef wefore mosseruaerk wiet je speciale?

en 50 g parmigiano in grote schilfers. Overgiethet vlees

met saus, kruid met peper en dien op.

Zat het stukje zalm 1u ipv de diepvrozer,

zo (aaf het zieh gemakkelijker stijderv.

et,

Z

x

af

„Bi,

à

an

(a

g

DER

en)

pr

N

va

Si

A

à

4

J

Pr

AN

>

&

en

ne

À

Partmoer ver (pkkere homemade

{

aardappelpuuze mat de olje var

Ë

de Tiuffele: eapı bjgerzcht om

®

wiegen Te 2

>

ger

>

53

D06. ProduitTOlindd 53

31/10/2019 15:45