Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 124




Hier is pagina 124 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

All

o

e bc

LUXE GENTSE WATERZO0!

LUIKSE PENS MET EENDENLEVER,

CÖTE ÄL’OS VAN BELGISCH WITBLAUW,

ee

WITLOOFSLAATJE EN BINTJESWAFELS

Anl KLEE

a

Voor 4 personen

EN

Voor 6 personen

M kip M 200 g sugar snaps

4 Luikse pensen

IE 1 côte à l'os van Belgisch witblauw (+ 1,2 kg)

CCE g minichampignons

Im 1kgwitloofstronkjes IM 1citroen IM 3 el olifolie

M 3 grote biowortelen IM 250 g jonge

200 g eendenlever Upignac

ET EEE

wortelen M 1 courgette I 2 bussel

5 appelen

Vor debintjeswafels: 1 2 eieren IM 650 g Bintje-

1 limoen

aardappelen Ml 75 g zelfrijzende bloem Mm 100 9

waterkers 1ui IN 1 bokaal Carpaccio van

150 g veenbessen

zomertruffels’ taste of Inspirations (50 g)

parmigiano M 75 q boter II Y bussel bieslook

EE 2,25 dl room

SEE)

M Peper en zout

1el kristalsuiker

Voor de Brusselse dressing: M 1eidooier

CAE ls

1 fles Blauwe Chimay (33 cl)

BATES 1

MAC

1laurierblaadje

EEEN

HB 3el witewijnazijn Ml 3 dl slaolie

ET

50 g boter MM 4 takjes rozemarij

[BZ

CENT

M Peper en zout

ZOETE AARDAPPELSOUFFLÉS

de

: RÜSTI'S

LUS DAUPHINE

rare

Voor 4 personen (8 stuks)

Vell Een ASL)

M 9 ciwitten +6 eidooiers

mio

LAN

CAES EEE

RESTE CA

M 500 g bloemige aardappelen

WAE eeu

[RAE

TL

E 8 cl water

ur

OO

M Peper en zout

TS

ES

4 takjes rozemarij

4takjestij

CEE

M Paper en out

CRE

Extra: 1 Frituurbad

22

ke

3

ET

NTA

MET CITRUSVRUCHTEN

TTC

ES

MASCARPONE EN KERSTZANDKOEKJES

Voor 3 x 12 lepels

TEN

PET

Voor de witte ganache: M 8 ci room

6 eiwitten (2,25 dl) op kamertemperatuur

M 160 9 witte chocolade

Voor de taarten: M 14 eieren I 350 gbloem

1 pompelmoes

Vor de ganache met melkchocolade:

m 3kl bakpoeder MI 370 g kristalsuiker

1 sinaasappel

Hm 175 9 boter

1 mineola

m idiroom MM 140 g melkchocolade

Vor de zwarte ganache: IM 12 dlroom

Voor delemon curd: MI 4 eieren MI 3grote

2 clementines

CRETE

dtroenen M 150 gkristalsuiker MM 150 q boter

1 citroen + 1 el sap

Garnituur naar keuze: M Studentenhaver

Voor de zandkoekjes en de afwerkin

1 afgestreken el maizena

Miei+ leidooier M 375 g bloemn (+ voor het

VER KE ue ces

5 di room

Breakfast Superfood I Gekonfijte

werkblad) MM 220 gkristalsuiker MM 185 g boter

330 g+ Tel ultrafijne suiker

U BA BETT

LANE

6 takjes munt

sinaasappelreepjes M Bloemensalade

Voor de crèm

750 9 mascarpone

Rue des öpiciers IM Fleur de sel

m 75dlroom I 120 g bloemsuiker

2

EELT

&

PINK POWER

MIKADOKERSTSTRONK

VEN

rt ec

ENNE

EL 5 cl wodka

I 4 limoenen

Voor de biscuit: M 6 eieren

CRE EU

CR On CE I

IE 60 g hazelnootpoeder IN 120 g bloem

M Enkele schijfjes komkommer

CRÉES

IE 180 9 kristalsuiker

iM 3 blauwe bessen

LESE

Voor de ganache, de cröme en de afwerking:

M 2 ci limoensap

1 I veenbessensap

M 5 di room IM 250 g mascarpone

1 takje munt

M 1,5 dl agavesiroop

M 250 9 Callets Dessert’ Jacques (of andere

CET

IE 150 9 gember

culinaire pure chocolade)

CE EC:

IE 50 g chocoladeschilfers

CE EC

I 30 9 bloemsuiker

PET

ECS

CAN NT TON 27 En = O0)