Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 111




Hier is pagina 111 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

[CS

Ve

MAC



J

plea

NAI

SN

N

7”

A

So

han

à

He LS

Mod

à

Fon

m

Eb

Pr

a

x

#



©

fi

EN

®

%

4 Magnum Mini Salted Caramel

200g Fijne kristalsuiker

4 Magnum Mini Chocolate & Orange

30g Accaciahoning

20g Bakboter

Snuifie Kaneelpoeder

ni

1 vel Filodeeg

50g Poedersuiker

KEN Neel

Kletskoppen

ER

Sniid de appel in kleine blokjes, bak ze kort aan

Leg het filodeeg op het bakpapier en strijk het in

met bakboter & breng ze op smaak met kaneel.

met het geklopte ei.

Laat de suiker karamelliseren in een pan op lage stand

Snij het deeg in dunne reepjes en maak 4 nestjes.

totdat de suiker lichtbruin is. Plaats vervolgens de pan in

Behand edv era nepeh air

een badje van koud water.

Leg de nestjes op de Magnum en versier het dessert

Leg de Magnum op een mooi bordje en versier deze

met honing.

met appeltes.

Strooi de Brésillienne nootjes over het gerechtje

Garneer vervolgens het geheel met de karamelstroop.

en garneer het dessert met poedersuiker.

Werk het dessert af met verkruimelde kletskoppen.

a

a

|

av

M

MI

NI

M N

=

ns

A

&

&



——

&

®

31102018 1224