Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5

ak:

Ll

7

nn <

A7

Jon

À

Fr

a

u |

2

>

Ke

De

Pi

S

4

2

Mi


.

EN Kd

w

ÿ

1

Es

dd

Ri

4%

7

Ex

ve

rs

#

LS

2

se

PEN

>

à

AA

S

Sn

8



RN

IR

En

2

N

il

A)

DE

SL

a

iu

JD

a.

u

A!

Su

2

;

&

Wij

NA

be

Ss

ES

#5

À,

#4

ww

2

N

RN

Na

* Re

NA

AI

HP

SI

IN

€ Là =

%

RS

à

srt

iN

ED

$

#1

x

>

#

na

%

Led

nee

MET ROUE

25 MIN + 30 MIN KOOKTUD © GEMIDDELD

PERS.

Eem

Vetten: 21g-Koolhydraten:

NUTRI-SCORE

©

Vezels:2 g- Eiwitten: 68

Mmm.

3 schaaltjes gastronomisch witloof (3x 175 g)

elkaar lichtjes man. ze

‘en derand van de

30 gwalnootpitten

krimpentoch bijhetkoken). Voe;

„Maak een gaatje in het

1 plak kruimeldeeg

water toe en kruid met peper en zout.

midden en bak 30 min goudbruin in

100 g roquefort

Laat op een zacht vuurtje sudderen, tot

de oven.

50 g kristalsuiker

1d! water

de bovenkant van het witloof goudbruin,

Leg de dienschotel omgekeerd

isen al het water verdampt is.

detaartvorm, houd alles goed

80 g boter

en draai snel om. Bestrooimet.

bakjes tijm

Haal het witloof uit de pan. Doe

Peper en zout

de rest van de boter, 4takjes tijm en

van de gehakte noten, de verkr

Extra:

suiker in de braadpan. Laat op een

roqueforten de rest vandetij

Taartvorm met hoge randen

matig vuurtje karamelliseren. Giet

Dien warm op, als voorgerecht

de karamel in een taartvorm met

kaasdessert.

Verwarm de oven voor op 180°C.

hoge randen, bestrooi met enkele

Snijd de witloofstronkjes overlangs in

grofgehakte walnootpitten en leg er

Heb je een 100% metalen bré

2en leg ze, met de snijkant naar onder,

de witloofstronkjes dicht op elkaar

Dan kun jede taart daar ineens;

in een grote braadpan met de helft van,

bovenop. Bedek met hetkruimeldeeg.

in de oven.

de gesmolten boter (de stronkjes mogen

Verfrommel de randen van het deeg

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERS

4

DO3_DeSaisonExofiquesindd 27

®

31/10/2019 15:56