Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 122




Hier is pagina 122 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ni

E

Te

WITLOOFTATIN MET ROQUEFORT

ROLLETJES VAN SCHOTSE

SINT-JAKOBSNOTEN MET WITLOOF EN

GEROOKTE ZALM IN NORIVELLEN

Voor 8 personen

BOTERSAUS MET CITRUSVRUCHTEN

tnt ne)

B 3 schaaltjes gastronomisch witloof

Nol

WAE

(3 x175 g)

200 g plakjes Schotse gerookte zalm

2 sint-jakobsnoten (+ 350 9)

LI

30 g walnootpitten

1 pot zalmeitjes Gabriel (50 g)

50 g gastronomische witloofstronkjes

LE

3 lente-uitjes

sjalotten IN 10 g rucola

100 g roquefort

SEH Sul al

:

sinaasappelen M Y citroen

50 g kristalsuiker

3 norivellen

di room M 2 el honing

1dl water

1 pot zure room (2 di)

M 2 di droge witte win M 70 g gezouten

80 g boter

Bar

boter IM 20 g geklaarde boter ‘Beurre des

TE

Chefs‘ Carlsbourg IM 1 el olifolie

Peper en zout

/2 bussel peterselie

B Kruidenmolen ‘Chili Explosion’ Santa Maria

AN

Peper en zout

M Peper en zout

Extra: taartvorm met hoge randen

ee

NIT

REUZENGARNALEN

RME TT LLC

en

IAR AR LEO

ke TD la LRE 2

ER

ENT

Ee RER

Voor 4 personen

1grote krab

NN

EB 4 kwartels

4 ansjovisfilets in olie

Tkleine knolselder

CRUE EE lan

NI

1biolimoen

200 g edamameboontjes # IM 2 lente-uitjes

300 g Iychees

Y mango IM 2 biolimoenen

CEE

1 brood ‘Le Fermier” (wit of bruin, naar keuze)

80 g gezouten boter I 1 bussel koriander

E15 dl room

250 g verse kaas Werbomont

100 boter

10 gverse kruiden naar keuze

EPT

6 el koolzaadolie

1 citroengrasstengel I 3 cm gember

bussel dragon

Va teentje knoflook IM % rode peper

LI

CO

20 gtim IM 20 g bieslook

EA

Peper

M Paper en zout

2 teentjes knoflook IM Peper van de molen

EA

Fleur de sel M Grof zeezout

A

BER

EENDENBORSTFILETS

TAGLIATA VAN SPAANS

FAZANTENFILETS MET MANGO,

MET SPINAZIE, GELAKTE

SAUS MET LICHTE CURRY

RUNDVLEES MET TRUFFELSAUS

ne

En ee

SAUS MET GEMBER

ee

en

PE

CETTE CET TETE CEE

600 g fazantenfilet

Voor 4 personen

Beef of Europe taste of Inspirations (+ 850 g)

1 bussel groene asperges

CE Ee

900g spinazie

EM 1 biobutternut M 50 g rucola

200 g siuimerernten

ET

M 1 bokaal Carpaccio van zomertruffels' taste

OPEN ern

M 4 el geroosterde pindanoten

of Inspirations (509) IN 50 9 parmigiano

&takjes waterkers IM 1 kleine mango

LPO ENS SONDE LEP AN)

1dlroom IA 2 dl water

EE 2 x 22 dl verse bruine kalfsfond

IB 2 bokalen runderfond Fundo (2 x 2 dl)

2 kl geconcentreerde kippenbouillon Knorr

HE 4 gemberballetjes op siroop + 4 elvan

A

EL EXT ET

hun siroop

OREN MEOT ee

HE 2 el sojasaus IN 2 teentjes knoflook

des Chefs’ Carlsbourg IN 1el olijfolie

des Chefs’ Carlsbourg IN 2 kl curry ‘Madras’

CRC

Market Fresh I Peper en zout

M Peperen zout

NOORDZEEKRABBEN MET

ET

KALFSMEDAILLONS

MET CHAMPIGNONS

GRIJZE NE a LLL

ll

et

MET APPELEN, KANEEL EN WITLOOF

ma is

EN PORTO, COPPACHIPS

ee À

RE

Voor 4 personen

4 grote gekookte krabben

1 kalkoen van 4 kg

Voor 4 personen

500 g tongfilets

1kg witloofstronkjes

700 g dikke kalfsmedaillons

00 g gepelde grijze garnalen

ETEN

30 gkaviaar M 200 g zeckraal

8 sneetjes coppa

800 g bloemige aardappelen M 2 sjalotten

5 dl kippenbouillon Fundo

500 gbruine champignons

m 1 dimelk MM 2.25 diroom

Pape

2 sjalotten IM 150 g veenbessen

M 2,5 di droge witte win I 120 g boter

6 takjes tij

1el kristalsuiker MM 2 dl rode porto

6 takjes rozemarij

ÉD

3 kaneelstokjes

2 x2,2 dl verse bruine kalfsfond

M /: bussel bieslook IM 4 plukjes kervel

|

90 gboter M 4 takjes oregano

CREME TL AT

Peper en zout

BEBBEBEN

Peper en zout

M Peper en zout