Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

o

VANDAAG KOOP IK …

»

FR

.

e

DELUXE GARNAALKROKETJES EB

REUZENGARNALEN IN PAPILLOT

TE

15 MIN KOOKTUD (+ 10 U KOELTIJD)

© GEMIDDELD

MET MANGO EN LIMOEN

MIN +

MIN KOOKTUD & GEMAKKELU

4 PERS.

Vetten:59g -Koolhydraten:42 8

9

Vezels:

“Eiwitten: 28g

Vetten: 19g-Koolhydraten:7g

236

Vezeis:3g-Eiwitten:1äg

+ 1,5kgongepelde grijze garnalen

+ 5 el druivenpitolie

» 1bussel koriander

+ 400 g gepelde grijze garnalen

+ 150 gboter

+ 400 g verse rauwe ongepelde

reuzengamalen

e

10 g verse kruiden naar keuze

+ 1 blik Chatkakrab met 40% poten (200 g)

« 1 schaaltje citroengrasstengels (75 g)

+ 200g edamameboontjes +

3

1 eitroengrasstengel

» 2 hele eieren + 6 eiwitten

+ 200 gember

=

= 1 kit Bouillongroenten ‘My Menu’

+ Kruidenmolen ‘Chili Explosion’ Santa Maria

+ 2lente-uities

3cm gember

+ 1 citroen

- mango

3

%teentje knoflook

- Peper en zout

+ 2 biolimoenen

e

% rode peper

+ 400 gbloem

Voor de garnituur:

3

+ 200 g paneermeel

» 6 clementines

+ 80 g gezouten boter

Peper

» 3 dl room

» 6 citroenen

+ 100 g gruyère

+ 6lente-uitjes

© Verwarm de oven voor op 240°C.

+ 100 g pamigiano

» 1 bussel Thaise basilicum

© Dompelde edamameboontjesin

Extra: 1 frituurbad

+ 3,8 dl water

kokend water, giet ze na 2 min afenlaat

«3,8 dl droge witte wijn

ze schrikken in ijskoud water. Dop de

‘boontjes. Snijd de mango in kleine blokjes.

© Begin Liefst 1 dag op voorhand: hak de groenten uit de kit grof en fruit

9 Verwijder de 2 buitenste lagen van de

ze op een zacht vuurtje, in een kookpot met 2 el olie. Sauteer intussen

citroengrasstengel. Houd enkeletakjes

500 g ongepelde garnalen op een hoog vuur, in een grote braadpan, met

koriander apart en hak de rest heel fijn

Lel olie. Doe ze in de kookpot en bak de rest van de ongepelde garnalen

met de andere kruiden, de knoflook, de

op dezelfde manier, in 2 keer. Voeg het water toe, samen met de witte

rode peper, de citroengrasstengel en de

wijn, de citroengrasstengels in grote stukken en de ongeschilde gember

lente-uitjes. Rasp de gember en pers metde

in plakjes. Laat de krab en de gepelde garnalen boven de kookpot

vingers het sap uitde pulp. Spatel al deze

uitlekken in een zeef. Houd ze apart. Brengaan dekook, zet het deksel

ingrediënten onder de malse boter en voeg

op de pan en laat 15 min sudderen.

ook het gembersap, de fijngeraspte zeste

© Mix debereiding fijn en giet ze door een puntzeef. Druk goedaanom

van 1 limoen en peper toe.

er zoveel mogelijk vocht uit te persen (Gd).

© Pel de garnalen, maar dekop en

O Laat de boter langzaam in een stoofpan smelten, bestuif hem met de

het laatste staartstukje mogen eraan

helft van de bloem en meng 3 min op een zacht vuurtje. Giet er beetje bij

blijven. Verdeel de garnalen over

beetje het kookvocht van de garnalen bij en dan, al roerend, deroom.

4grote vierkanten bakpapier. Voeg

Haal de pan van het vuur. Voeg het citroensap toe, kruid royaal met

de kruidenboter, de mango en de

enkele draaien van de ‘Chili Explosion’-kruidenmolen en bestrooi met

edamameboontjes toe. Sluit de papillotten

de 2 geraspte kazen. Roer er 2 hele eieren onder, vervolgens de gepelde

en schuif ze 18 min in de oven.

garnalen en de krab. Meng en breng verder op smaak met peper en zout.

© Werk af metkoriandertakjesen

@ Bekleed een dienblad met bakpapier en verdeel er de bereiding

limoenpartjes. Dien warm op.

over. Dek af en laat 6 u in de koelkast rusten.

© Ontvorm debereiding en snijd zein 24 vierkanten. Rol ze tot platte

gn

balletjes. Haal de balletjes door de bloem, dan door de licht opgeklopte

eiwitten enten slotte door het paneermeel. Laat de kroketjes minstens

“*Is klaar! METTENT

4u in de koelkast rusten (of Lu in de diepvriezer, ze mogen zelfs

volledig ingevroren zijn).

mann

OVENKROKETTEN

© Maak de garnituur: schil de citroenen ende clementinesävifen

GARNAAL - PURE OVEN

snijd de partjes tussen de vliezen uit. Kort de lente-uitjes in en snipper

LT

ren

BY PURE DAPHNÉ

ze over heel de lengte. Pluk de blaadjes van het Thaise basilicum.

@ Bak de kroketjes * 5 min in hete olie (160°C), tot ze goudbruin zijn.

Et

Heerlijk krokante en

Laat ze op keukenpapier uitlekken en dien ze meteen op, met

‘©

ch

niet-voorgefrituurde

de garnituur.

kroketten van Belgische

TP Haal het maximum uit

SCHLUMBERGER PINOT BLANC

bodem. 100% natuurlij

Frankrijk -Alsace

en op basis van 40%

de tijd die je in de keuken

doorbrengt: maak de

Met deze buitengewoon frisse en

grijze gamalen. Perfect

aangeduide hoeveelheiden

soepele wijn uit de Elzas hebben we

voor in de oven of

vries de rest van de kroketjes

een perfecte combinatie met zitige

de airfryer.

in voor een volgendekeer.

gerechten. Lekker en evenwichtig

met toetsen van citrusvruchten,

florale en minerale tonen.

AP.€ 7,59

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 49

D20_Aujourd huij achete DEF.ndd 49

®

31/10/2019 15:43