Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAA TH A]

u

EE

PERSEN

De druiven worden binnen

de 24 uur tot sap (most)

COS REA ETES

LENECU I

GISTING

Er wordt gist toegevoegd om

Nrd

de fermentatie in gang

pn

IN 9 STAPPEN

FILTEREN

De gisten en andere vaste

stoffen worden verwijderd

meteen centrifuge.

PEN

A

ASSEMBLAGE

100 dagen na de bloesems worden

DN Meel

NAE Veder EEN

de

ven met de hand geplúkt

om de productie van het

G

tember)

seizoen te vermengen met

reservewijnen (van

vorige jaren)

BOTTELING

De geassembleerde

a

wijnen worden opflessen

getrokkenen in de

NANOTCE OC ECC

AGN TEVA Tenge

Hetis bij deze stap dat de

bubbels zich vormen.

RIJPING

PO CUT Et]

15 maanden en gebeurt in

de idealeomstandigheden

vandekrijtkelders opeen

natuurlijke temperatuur

van 10°C,

SL

REMUAGE (oranıen)

Gedurende 5 dagen worden

Ep EEE Easter

A|

slag gedraaid zodat het

bezinksel in de hals van

de fles afzakt.

%

DÉGORGEMENT

(ONTGISTING)

| ds

De hals van de fles wordt

ta

bevroren tot -25°C. De

Bro k DAAN

vandegistcellen wordt

vervolgens verwijderd

Nes EN NTL

[EL NER

gemengde wijn) aan

toegevoegd die de

uiteindelijke smaak bepaalt

(brut, sec, demi-sec).

58

y

Ee

D12_Inte

‚Champagne.indd 58

©

31/10/2019 16:08