Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 109




Hier is pagina 109 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DE ZOETE BLADZIJDEN

DRIEKONINGENTAART MET

GANACHELEPELTJES

PAVLOVAKROON MET

FRAMBOZENFRANGIPANE

CITRUSVRUCHTEN

N+30M

ETES

LUK

MIN +1 U BAKTIJD (+ 2 U

ELTUD)

DDELD

Vetten:7g-Koolhydraten:8g

A 12 PERS

9

Vezels:0 g- Elwitten:1g

Vetten:36g-Koolhydraten:40g

Vetten:13g-Koolhydraten:35g.

9

Vezels: g- Eiwitten:8g

Vez

1g-Elwitten:4g

Voor de witte ganache:

» leidooier

» 8elroom

+ 6 eiwitten (2,25 dl) op kamertemperatuur

+ 160 g witte chocolade

= 2 plakken bladerdeeg

« 1 pompelmoes

» 1kl water

Voor de ganache met melkchocolade:

« 1 sinaasappel

« 1 droge boon (of 1 porseleinen boon)

» 1dl room

+ 1 mineola

+ 140 g melkchocolade

Voor de frambozenfrangipane:

» 2 clementines

+ 3eieren

Voor de zwarte ganache:

+ Leitroen + Lel sap

+ 250 gframbozen «+

» 1,2 dl room

+ 1 afgestreken el maizena

+ 120 g pure chocolade

+ 200 g amandelpoeder

Garnituur naar keuze:

» 5dl room

» Zel bloem

+ 330 g + 1 el ultrfijne suiker

+ 250 gkristalsuiker

+ Studentenhaver ‘Vesuvio’

- 6 takjes munt

« Gedroogde mango en kokosnoot Breakfast”

+ 200 g boter

Superfood

© Verwarm deoven voor op 150°C.

- Gekonfijte sinaasappelreepjes

©@ Verwarm de oven voor op 210°C.

+ Bloemensalade Rue des épiciers

Klop deeiwitten op toteen zacht

Maak de frangipane: mengde

+ Fleur de sel

schuim en voeg beetje bij beetje en al

ontdooide frambozen met de andere

kloppend de suiker toe. Meng tot een

ingrediënten van de frangipane tot een

© Maak de ganaches: de

stevige, gladde en glanzende meringue.

homogene crème.

werkwijze istelkens dezelfde.

Je mag geen suikerkorrels meer voelen

© Rol koude plak bladerdeeg uit op

Hak de chocolade. Breng de room

als je een beetje meringuetussen de

een ovenplaat en laat het deegop het

aan de kook ineen steelpan, haal

vingers wrijft. Voeg het citroensap ende

bakpapier van de verpakking liggen.

de pan van het vuur en voeg de

maizena toe. Klop voorzichtig op. Giet

Bestrijk het deeg met de frangipane,

chocolade toe. Laat 2 min rusten en

de meringue in een spuitzak zonder tuit.

maar laat rondom een rand van

roer dan meteen garde. Laat even

@ Teken een cirkel van 28 cm diameter

2.em vrijen verstop de boon inde

rusten.

op bakpapier en een anderecirkel van

frangipane. Bevochtig de randen

© schik soeplepels op een

18 em diameter in het midden vande

van het deeg lichtjes en leger het 2de

eerste cirkel. Leg het bakpapier op de

dienblad: plaats hun stelen wat

deeg bovenop. Druk goed aan om de

hoger (verhoog de rand van het

ovenplaat. Vul de getekende ring met

randen aan elkaar vast te hechten en

2.grote strepen meringue om de basiste

dienblad indien nodig meteen

geef rondom kleine klopjes meteen

aluminiumworst) en het holle deel

vormen. Spuiter 12 hoopjes meringue

mes. Maak meteen klein scherp mes

goed vlaken stabiel (gebruik rijst,

naast elkaar bovenop. Schuif de plaat

tekeningen opde bovenkant van de

grof zout of iets anders als basis).

in de oven, verlaag de temperatuur tot

taart, zonder het deeg te doorsteken.

® Giet de ganaches in

120°C en bak 1u. Zet deoven uit, open

9 Klop deeidooier met het water los

spuitzakken (of in een hoek van

de deur op een kier en laat de pavlova

en bestrijk er de taart mee. Bak 30 min

diepvrieszakjes waarvan je de

gedurende 2u inde oven afkoelen.

in de oven. Laat de taart op een rooster

punt afsnijdt) en vul de lepels.

® Schil de citrusvruchten à vif en

lauw worden.

Voeg ingrediënten naar keuze

snijd ze in plakjes. Laat ze in een zeef

©@ Dien detaartop als ze nog een beetje

toe (heel of gehakt, naargelang

uitlekken. Klop de kouderoom op met

lauw is. Warm ze indien nodig even

hun grootte) en laat minstens 2u

Lel suiker.

in de oven op (maar vooral niet in de

in de koelkast opstijven.

© Dresseer de opgeklopte room net

microgolfoven!)

voor het opdienen met een spuitzak

zonder tuit op de kroon. Werk af met de

plakjes citrusvruchten ende munt. Dien

meteen op voor een perfect krokant-

IS klaar!

BAKKERIJAFDELING

smeltend effect. Geef er de rest van de

KONINGSKROON - DELHAIZE

slagroom en de vruchten apart bij.

Artisanaal vervaardigd en vers afgebakken in de winkel.

Het bladerdeeg is knapperig en bereid op basis van

melkerijboter. De heerlijke, huisgemaakte vulling dankt

zijn smaak aan de gemalen amandelen en de pure boter.

Verkrijgbaar vanaf 26/12/2019.

109

D39_CahierSucréFêtesindd 109

31/10/2019 15:49