Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 87




Hier is pagina 87 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

roo TRIP

| /

ji

ed

zur

5

E

»

an)

Ÿ

Ù

L



En

jr

>

se

im,



Twee of drie generaties terug

#1

Dj

6

K

ns?

ù

stond Brabant nog bekend

voor zijn paardensteak. Maar

Ee

ks

à

vandaag vind je nog maar zelden

A

Fa

à

paardenvlees. Wat wel nog altijd

a



2

3

MT

furore maakt, inbinnen-en

a

I

RT

buitenland, is een overheerlijk

de

stuk Belgisch witblauw. Dit

R

ro

runderras heeft mals en mager

DN

EN

à

vlees waar onze agronomen

un

+

1

en kwekerstrots op zijn. Maar

à

een stevige côte à Yos krijg je

À

niet alleen op, behalve als je

IK

x

>

honger hebt als een paard. Het

ideale stuk rood vlees dus om

te delen met je tafelgenoten,

zi

“+

vooral als er sowieso voor- en

(

SG

nagerecht op het menu staan.

à

È:

LR

Om dit recept nog feestelijker te

maken, hebben we detraditionele

BIN

N

frietjes vervangen door Brusselse

aardappelwafeltjes. En omde

bitterheid van het witloof uit volle

grond (nog een van die Brabantse

specialiteiten) te verzachten,

ri

©

serveren we er een pittige

Se

LA

vinaigrette bij! Dit gerecht heeft

ÿ-

niet meer nodig om in de smaak

=

re

te vallen. Dezetijdloze klassieker

moet je geproefd hebben.

a

>

Wikkel je côte à Yos na het

7

\

-?

TN

bakken in aluminiumfolie en

Er

N

/ Fw

Ye _

laat hem 15 min rusten. Zo wordt

je vlees malser en krijgt het nog

Gj

Hr

à

nel

meer smaak.

EL

er

E

ri zr

Va

+ ’

ta

he:

a

Hd revert

N

Ze

ef

Vide op

PRINS

[2

*

D17_FoodTripNoelLocalindd 87

31/10/2019 1613