Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VANDAAG KOOP IK

e:

*

E

SALADE VAN KREEFT MET FIJNE GROENTJES

x

5 MIN © GEMIDDELD

QU

=)

=

PERS

Fi

.

.

Dl

aa

Voor de salade:

_ EEN KREEFT KRAKEN “+

Vetten:15g-Koolhydraten:9g

VOLG DE GIDS!

9

Vezels:

Eiwitten:358

Voor de ananassalsa:

verte

d-Koolhyaraten:13g

Vezel:

Eiwirten.ig

Voor de groene saus:

Vetten: 25g- Koolhydraten: 2g

8

Vezels:0g-Eiwitten:0g

Voor de speciale cocktailsaus:

verten:

g-Koolhydraten: 6g

&

-

9:

Vezels:1g-Eiwitten:ig



Wanneer de kreeft

Zorger voor dat je

» 2 levende kreeften van 800 g

+ 3eloliflie

| ee is, begin dan

de basis vastneemt.

‘de scharen goed bij

» 1 bussel koriander

met het verwijderen van

« Lbussel lente-uitjes

de scharen.

+ 200 g miniwortelen

+ Lrode peper

+ 200 g sugar snaps

» Zout

+ 200 g edamameboonties

Voor de groene saus:

+ bussel radijzen

+ 10 grucola

= 2 itle gem-harten

+ 5clwitte balsamicoazijn

+ Slwater

NS

+ 12 dlolifole

= Usblokes

» Y bussel koriander

+ 44 oljfolie

» Y bussel basilicum

» Y bussel dille

= 20 g verse kruiden naar keuze

2 150g grof zeezout

- Peperen zout

r4

» Zout

Voor de speciale cocktailsaus:

EE

Voor de ananassalsa:

« % groene appel

Jed met

De staart zou

* 3lente-uitjes

» Y citroen

38 staart om het schild

gemakkelijk moeten

+ 1 kleine ananas

+ 150 gcocktalsaus Natura

open te breken.

loskomen.

» 2 limoenen

» Y bussel basilicum Pistou

© Breng het water aan dekook met het zeezoutin een heel

grote kookpot. Dompel er de kreeften in, metde kop eerst. Zet

het dekselop de pan, breng opnieuw aan de kook en reken dan

nog 8min kooktijd (per kreeft: 1 min/100 8). Gietdekreeftaf

\ +

en laat hem meteen schrikken in water met ijsblokjes.

6

© Kook.de groenten afzonderlijk, in kokend gezouten water,en

laat zeschrikken in water metijsblokjes. Reken 5 min kooktijd

voor de hele geborstelde wortelen, 3 min voor de afgesneden

lente-uitjes, 2min voordesugar snaps en de edamameboontjes

Draaide kreeft omen

Maak de poot los van

(madien tedoppen) en 1min voordehele radijzen.

duw het schild open

de schaal. (Je kunt

@ Snijd delittle gem-harten in4. Haal het vleesuit de

9

naar de zijkanten.

6

ze leeghalen met een

kreeftenvork.)

kreeften. Verdeel het over de borden met de groenten, de little

gem-harten en de verse kruiden. Besprenkel meteen scheutje

olijfolie en dien koel op, met de saus naar keuze.

© Maak de ananassalsa: schil de ananas, snijd hem in parten,

er

verwijder de hardekernen snijd het vrucht viees in blokjes.

Meng ze met degesnipperde rode peper, de koriander en de

lente-uitjes (alledrie fijngehakt), het sap van de limoenen, de

gehakte koriander, de olijfolie en zout.

@ Maak de groene saus: mix alle ingrediënten.

@ Maak de speciale cocktailsaus: snijd de Yzappel in kleine

«

en

ddl.

blokjesen mengze methet sap van de citroen. Voeg de

cocktailsaus ende blaadjes basilicum Pistou toe.

Geef een goede slag

van de schaal.

Verwijder de2 stukken

met je mes op de rand

van het schild, om

Tip Winjegraag van alles proeven en tegelijk een onvergetelijke

het in 2 te breken.

indruk achterlaten? Dan maak je gewoon alle drie de sauzen klaar.

Gebruik hiervoor de helft van de hoeveelheden van elk recept.

VRAAG ONZE VISVERKOPERS OM

4

SS Ad

D20_Aujourd huij achete DEFindd 41

31/10/2019 15:43