Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PRODUCT IN DE KIJKER

>

U

TAS

STE 0!

E OF INSPIRATIONS

Voor echte feestmaaltijden haal je alles uit de kastenis

enkel het beste goed genoeg. Aan hettaste of Inspirations-

label herken je authentieke kwaliteitsproducten die

nog steeds op traditionele wijze bereid worden.

En waar een mooi verhaal achter schuilt

KLETSKOPPEN

BRIE DE MEAUX

Deze ultradunne boterkoekjes

Een kaas die geheel

volgens de traditie

met kandijsuiker zijn een Brugse

specialiteit. Heerlijk bijeen kopje

gemaakt wordt van

koffie, maar ook (een stuk origineler)

rauwe koemelk en

bijeen plak foie gras of verkruimeld

48 weken gerijpt

in een salade met eendenborstfilet.

heeft. De bloemige

EC

korst verbergt

een opvallend.

-

Bacon

evenwichtige smaak.

Detextuur is zacht,

TE

maar een echte Brie

de Meaux is

niet lopend.

m,

Kletskoppen

Dentelles

4

N

Nusskekse

he

=

he

\

4

[%

k

pe

5

pe

KROKANT

d

6

aperitief!

Kl

@

v

ER

ik

en

jr

Ken

B

MACARONS

MOELLEUX MET

CREPPIES

ROCAMADOUR

Voor deze macarons in de

CHOCOLADE

Lichte, knapperige

Ditkleine kaasje van rauwe

rijkste (en 100% natuurlijke)

Een recept van Yves

pannenkoekenrolletjes

geitenmelk draagt denaam

kleuren worden enkel

gevuld met cheddar

van het dorpje waaruit het

Mattagne! Gebakken met

of bacon. Hun

de beste ingrediënten

pure ingrediënten voor

=

afkomstigis(inhet Franse

gebruikt: bourbonvanille,

fijnproevers (boter, room,

ken smaak

departement Lot) enkreeg

Valrhonachocolade, vers

eieren, Belgische chocolade)

ontploftalshet ware

een AOC-keurmerk mee. De

seizoensfruit… Deze lekkernijen

en volgens de expertise van

inje mond. Een

voeding van de geiten wordt

worden bereid zonder

deze tweesterrenchef van

niette versmaden

(voor minstens 80%) gekweekt

inde vruchtbare vallei rond

kunstmatige smaakstoffen of

restaurant Sea Grill.

aperitiefhapje.

bewaarmiddelen en tussen

Je vindt deze moelleux in de

derivieren in de regio. De kaas

‘de krokante koekjes (met

jesafdeling. Warm ze

zelf heeft 6 dagen gerijpten is

amandelen en meringue) gaat

op inde microgolf of de oven.

zacht en romig met een lichte

een rijkelijke ganache schuil

Lauwwarm serveren

hazelnoottoets. Alsje nogeen

die smelt op jetong.

engenieten maar!

paar dagen kunt wachten voor

je’m opeet, zal de smaak nog

meer uitgesproken zijn.

DOG_ProduifTOlindd 50

31/10/2019 15:45