Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 83




Hier is pagina 83 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ER

®&

EPPE

3” mr va

a

il

$

T

à

N

KNOLSELDER IN DE OVEN MET KRAB

5 MIN + 2U KOOKTUD

© GEMIDDELD

HEN

N

Vetten:48g-Koolhydraten: 548

Ei

@

Vezels:13g-Eiwitten:34 8

1

+ Lgrote krab

+ 100g boter

«

+ &ansjovisflets in olie

» 6 el koolzaadolie

» 1kleine knolselder

- 20g tijm

+ Lbiolimoen

+ 20g bieslook

» 1 brood ‘Le Fermier

+ 2 teentjes knoflook

(wit of bruin, naar keuze)

« Peper van de molen

+ Fleur de sel

+ 250 gverse kaas

Werbomont

» Grof zeezout

@ Verwarm de oven voor op 160°C. Smeer de

hele knolselder in met 2 el koolzaadolie en leg

A

hem op de ovenplaat. Strooi grof zout rondde

knolselder zodat hij stabiel blijft. Schuif hem

>

2uin de ovenen laat hem lauw worden.

© Haal al het vlees uitde krab en bewaar

„rd



RT:

nf



het in dekoelkast.

2

77

x

© Maak de gebruinde boter:smelt de boter

re

Pe

fj

ME

samen met de hele gepelde teentjes knoflook,

op een matig vuurtje in een kleine braadpan,

ww

af

BL

=

tot deboter amberkleurig wordt. Giet hem

nf

x

m

N

TN

meteen door een fijne zeef in een koude kom.

© snijd het brood in dikke sneetjes en rooster

el

ze zonder toevoeging van vetstof op een

2%

à

ar

hete grill.

',

“x

@ snijd een hoed uit de knolselder en haal



«

hem leeg met een parisiennelepel. Mixhet

bh



Bi

vruchtvlees fijn en meng het met de verse

\

5

A

ÈT

kaas en % van degebruinde boter. Hak de

7,

Ex

(et de.

CG

4

1

5

ansjovisfilets, de tijm, % van de bieslook

ei

(

“=

en de selderblaadjes fijn. Roer ze onder de

5

knolseldercrème, voeg hetkrabvleestoe en

breng verder op smaak.

*

© Verwarm de oven net voor hetopdienen

sy

Bst

voor op 200°C. Besprenkel de toasts met

Ce

>.

de rest van de koolzaadolie en schuif ze

1"

3 min inde oven. Vulde knolselder met de

D .!

krabbereiding, leg hem op de dienschotel

en strocier grof zoutrond om hem stabiel te

Ce

Cat

houden. Overgiet de gevulde knolselder met

nl

"+

Fa

de rest van de gebruinde boter. Bestrooi hem

a

a

Br

ep CT

metde rest van de gehakte bieslook en de

Tv

x

geraspte limoenzeste. Ser veer met detoasts.

AAA DSE

Tip Duw een hoge uitsteekring in de gebraden

knolselder (nadat je er een hoedje hebt

uitgesneden) om het vrucht vlees eruit te halen

zonder hem te beschadigen: de uitsteekring

zorgtervoor dat je deschil niet doorboort.

Verplaats de uitsteekring telkens om zoveel

mogelijk vruchtvlees uit de knolselder te halen.

4

(4

N

ONS VA

JRINK JE MET VERSTAND. 83

u

D65_LePanierDuChefindd

31/10/2019 15:07