Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 85




Hier is pagina 85 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FOOD TRIP

KE

Ph 3

j

NOORDZEE

ee

Tong is een heerlijke, verfijnde platvis.

Het is een van de topproducten van

"+

onze Belgische kust. Maar ook onze

Zeeuwse mosselen en grijze garnalen

zijn een unieke delicatesse, vooral

als ze dan ook nog optraditionele

Le

wijze met trekpaarden bovengehaald

worden. Geen fraaiere ingrediënten

N

ie

voor een waar feestmaal van bij ons!

da

Of zet een smeuïge aardappelpuree

"a

ks

met een zachtgekookt ei op het menu

+

met een flinke schep Belgische kaviaar.

ER

Ja hoor, ook in ons land wordt kaviaar

geproduceerd, en nog bijster goede ook.

Het voordeel van deze uitzonderlijke

producten is dat je er niet veel van nodig

hebt om er echt van te genieten. Wedden

dat zelfs de meest zuinige van je gasten

het je graag na zullen doen? Want ook

u

datis de magie van Kerstmis:mensen

bijelkaar brengen rond een heerlijke

maaltijd die met liefde werd bereid.

Voor een goedkopere,

pe

maar net zo lekkere versie van dit

gerecht, kun je de zeetong vervangen

door schar of schol uit onze Noordzee,

He reı

en de kaviaar door gerookte haringkuit.

CL

2 LE

er

.*

85

D17_FoodTripNoelLocalindd 85

31/10/2019 1613