Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PRODUCT IN DE KIJKER

LE ‘smaak gebracht metknoflook en

Een wekenlange tragerijping op een lage temperatuur

knêflook en verse knoflook) en citroen (zeste, natuurlijk extract

geeft hem die unieke textuur van gedroogde

en essentiële olie). Deze twee olijfolies brengen salades, mayonaise,

charcuterie. Hij wordt gemaakt van de beste

een tabouleh of gegrilde visals geen ander op smaak.

stukjes vlees van gecertificeerde Franseeend. Deze

voorgesneden eendenborstfilet smelt op je tongen zijn

intense smaak enunieke aroma blijven nazinderen.

E

à y

Eendenborstfilet

ten gedroogd

k

Magret de cana

fi

Deze vijgen op. sion

passen als geen ander

Entenburstfilet

HS à

fi

À

Trocknung und Reifun)

=

bij een sneetje foie gras.

x

‘Een origineel en vooral

trepirilôns:

overheerlijk alternatief

meu vijdd je



voor uienconfituur.

2

u

|

opde volgende

4%

\

Para

BEP

|

mu Tas

Ze

ns,

0

+

DEA

72

RO

Ee

À

Ti

>

ID

!

D:

as

\

spranons

Deze rode bessen sudderen langzaam

kl

inketels voor ze in bokalen gedaan

K

«3

} |

Le

gen

worden. Deze kant-en-klare

=

MT)

M

nl

veenbessen ineigen sap zijn een

ni DIN

verfijnd en feestelijk bijgerecht bij

al je gevogelte en wild. Smakelijk!

x

|

a

Ks

ul

fi

EN

=

j

7 RER

2 €

U

I

vo

DE

Le

22

|

en

=

Be

EEE

an:

Deenige echte parmigiano

De witte zomertruffel wordt

Inde Parmastreek produceren

Coppa is geen hamsoort

met beschermde

doorde Italianen ook wel de

want het wordt

2

Luigi Devodier en familie al

zonnetruffe!’ genoemd. Zijn

generaties lang authentieke

vervaardigd op basis

(AOP) uit Emilia-Romagna.

subtiele smaak is zoeter

charcuterie met

van vlees afkomstig uit

Op geheel traditionele

dan die van zijn zwarte

de tn oog voor perfectie

de hals en de schouder

vanhet varken.

wijze geproduceerd net

evenknie en je eet hem

en respect voor de tradities.

als toen, 9 eeuwen geleden.

enkel rauw. Gebruik

Deze parmaham van topkwaliteit

Het heerlijke vlees

Je herkent hem aan zijn

deze kant-en-klare

wordt met de hand ontbeend,

wordtingebondenen

strokleur, de zoutkristallen

carpaccio om je pasta, vis

vervolgens 24 maanden lang

nadien voor langetijd

die lekker tussen jetanden

ofaardappelgratin een

gerijpt in oude kelders en daarna,

gerijpt waardoor het

kraken en de walnoten-

feestelijke toets te geven.

op ambachtelijke wijze gesneden.

een zachte en zoete

en hazelnoottoetsen.

m...

Een absolute must!

smaak krijgt.

51

Doe. ProduitTOlindd 51

31/10/2019 15:45