Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 116




Hier is pagina 116 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vanaf 16 Jannanı

Delhaize magazine #47

49

im je Delheize umkel.

EXCLUSIEVE

REGEPTEN!

IN HET VOLGENDE

Receptenindex

DELHAIZE MAGAZINE

APERITIEF

©

© Minigroenten mettrio van

© Gebakken kalkoen met appelen,

AD

hummus

31

kaneel en witloof.

79

®® Rolletjes van Schotse gerookte zalm

© Noordzeekrabben mettongfilets,

46

90

in norivellen

grijze garnalen en kaviaar

Fe

HS

© @ Aperitiefkrokantjes van aardappel

Luxe Gentse waterzooi.

90

es

en zoete aardappel

52

© Côte à l'os van Belgisch witblauw,

D}

y

witloofslaatje en bintjeswafels..98

VOORGERECHTEN

© Luikse pens met eendenlever,

Ardense forellen met

appel en Blauwe Chimaysaus.

93

ananas-muntdressing

25

Di

Witlooftatin met roquefort

27

BIJGERECHTEN

Ÿ

Rauwe oesters met exotische

Kreeftensaus.

38

dressing

36

© Dragonsaus.

38

Gegratineerde warme oesters …37

Lookboter.

38

Power breakfast

>

Scones

66

Kort gebakken sint-jakobsnoten

met witloof en botersaus met

Gedroogde vruchten.

66

citrusvruchten

46

© > Babybiotjes met azijnsiroop

66

Reuzengarnalen in papillot met

@® Sinaasappelconfituur met

mangoen limoen.

49

porto

66

Deluxe garnaalkroketjes

49

© Pommes dauphine

77

Carpacciometduovanzalm

Rôstis

77

en vruchten.

53

©

Krieltjes in een zoutkorst.

77

®@ Knolselder in de oven met krab 83

© Zocteaardappelsoufflés

77

©® Truffelpuree

77

HOOFDGERECHTEN

NAGERECHTEN

Fazantenfilets metmango,

saus met lichte curry

31

© Naked cake metcitroen,

Kwartels met lycheos

mascarponeen

31

106

en dragon.

kerstzandkoekjes

Salade van kreeft met fijne

© Driekoningentaart met

groentjes

ai

frambozenfrangipane

109

46

109

De Hongaarse keuken

Chirashi met geelvintonijn

© Ganachelepeltjes

Tagliata van Spaans rundvlees

Pavlovakroon met

mettruffelsaus.

53

citrusvruchten.

109

Eendenborstfilets met spinazie,

© Mikadokerststronk.

110

gelakte saus met gember

79

Chocoladeplak met granola

Lamsfilets met kruidenboter

en meringues.

113

+

wi

en minigroenten

79

Tarbotfilets met asperges,

DRANKJES

Aa

mousselinesaus met

Pink Power

dr

champagne.

79

Garden mule.

94

Kalfsmedaillons metchampignons

Kentucky mule

94

x

=

79

95

en porto, coppachips.

Spicy mule

LAN

Gin Gin mule.

95

+

7

x

x

WIL JE VOOR MEER OF

1

LEGENDE

® Vices

MINDER PERSONEN KOKEN?

Chocoladk

>

© Voggie

Gevogelte

Reken de opgegeven hoeveelheden om via

inalz’n vormen

Glutenvrij

® vis

delhaize.be

© Lactosevrij

© Special Kids

Energiebehoefte van een gemiddelde volwassene: 2000 kcal/dag

COLOFON Verant woordelijke uitgever:

elhaize Le Lion / De Leeuw

m. VA Osseghemstraat 53, 1080 Bru

KEO 0402206 045 Campaign, Modia & Broadcasting Director: Isabel Broos

Content & Owned Media Manager: \aléi

er Hoofdredacteur: Vi

nl Lens Art Direotor: Hugues

Redaotie-assistente:

1 Golapner Redactiecomité: Fang

Nelen,

ore Vander Si

Sandra

elbaum Chefs: Line

eu Je

en De Pauw Seppe

Is Manuel We

Stylisı

Sonja Mert

le

ii

Fotografie: Dimi L

studio Waute

Verdonck Seudier Br Tae

ema

Lisa Li

Sandrine Mossial,

CI

Vormgevers: Pere Saysouk, Ei

‘Guy Van Haerenborgh Redactierecepten:

ez Copy writers: Stéphane Gol

Calheine Quade

larie Van Den Berghe Vertalers:

sophie Delo

ine De Vioey Tony Geudens Eindearrec!

tangrove Product

Noêmie Demet

ke Van Obberghen,

MEN

Evehn Verhestaelen Productie:

om Producer: Esler Vanderhasell Drukwerke HOOFT Reclameregie:

in dervelden@:

om.be

01

116

Diiindexindd 116

31/10/2019 15:23