Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 72




Hier is pagina 72 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KEUKENCHALLENGE

SU

TARBOTFILETS

TECHNIEK #3

MET ASPERGES,

MOUSSELINESAUS

PUREREN

MET an

E-

Truffelpuree

N

AARDAPPELRAS

Bintje

VORM langovaal, regelmatig

KLEUR lichtgeel

SMAAK neutraal

17

\

4

7

TYPE kruimig

!

ledereen weet dat je

aardappelpuree best met

bloemige aardappelen maakt,

zoals bintjes. Maar wist je ook

dat je de aardappel

len bet

pureert met een passes

À

in plaats van een stamper?

ie

1

Verder voeg je de melk en

zi

boter best op het einde toe.

Smelt de boter op voorhand in

A

de melk, zodat je makkelijk(er)

kunt doseren. Serveer de

LS

puree meteen, zodat hij niet

uitdroogt. Als jij de puree toch

opnieuw wilt opwarmen, kun

»»

je een extra scheutje melk of

klontje boter toevoegen.

*

LEKKER MET …

BIJNA ALLES.

eo

LE

py

2

BES

STROOP JE MOUWEN

OP. HAAL DE PASSE-

VITE OF DE STAMPER

UITDEKASTEN

MAAK DEZACHTSTE

PUREE OOIT.

STAMPEN, STAMPEN,

STAMPEN …

BLIJVEN STAMPEN

ir

D10_DéfWeekendPatatindd 72

81102019 15:30