Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

or

:

ae

verse Schotse zalm

Menu's

Onze

wordt gedurende

ke

18 maanden gekweekt in

de krac!

htige stromingen

van de Alant:

sche Oceaan

ZALM GRAVLAX MET SINAASAPPEL, CASSONADE

‚t naruurlijk

en gevoed met

EN WASABI-SOJASAUS

voedselom net vlees

CENTRE ERE TER:

GER

(2

smakelijk en stoviëte

Eenmaal gevangen,

Vetstoffen: 27 8-Koolhydraten:7g

maken.

ao0®

Vezeis:ig-Eiwitten :208

leze vis né

‚a amper 48 uur

N in

ine se haue se

inonze koo

« 1 grote zalmfilet zonder vel (1,2 kg)

+ 200 g gember

f

+ 6 biosinaasappelen

+ 700 grof zeezout

+ 2 biocitroenen

Slaatje

D.

+ 450 g blonde kandijcassonade

+ krulandivie finproeverssia)

+ Beloliflie

+ 1elXeres-azin

ori

3

+ 2 afgestreken el wasabi

+ 4elolijfolie

zu

66

+ Ldisojasaus

+ 1 bussel bieslook (in een schaaltje)

= 30 g dll (ineen schaaltje)

+ zut

Met lepde

© Bekleed een grote schaal met een heel lang stuk vershoudfolie,

datje ruim over de randen laat hangen (3 x de lengte van defilet).

op voorhand,

Verwijder eventuelegraten van de zalm meteen pincet. Snijd indien

nodig de zijkanten van defilet wegen leg de zalm in de schaal. Rasp

100ggember en meng met de zestes van 1 citroen en de zestes van 3

sinaasappelen. Wrijf er de zalm meein. Wikkel de geraspte vruchten

de de vis opp

apart, goedstrak, in vershoudfolie en bewaar ze in de koelkast.

het moment

Meng de cassonade, het zeezouten 20 gfüngehakte dille. Bedek de

vis volledig met dit mengsel. Dek de schaal straken luchtdichtaf met

de vershoudfolie. Laat 12à 48 uinde koelkast rusten (12u is echt een

alleen nag hoef

minimum)en giet af en toe het vrijgekomen vocht weg.

Le snijden.

© saus: pershetsap vande 6sinaasappelenen houd een beetje



zeste apart voordeafwerking, Laat het sap voor de helftinkoken

ineen steelpan, op een matig vuurtje, en laat afkoelen. Rasp derest

vande gember grof en pers met de vingers het sap uitde pulp. Voeg

hetsap van de2 citroenen, de olijfolie, de wasabi, de sojasausen het

gembersap toe aan het ingekookte sinaasappelsap.

© Verwijderde garnituur volledig van de zalm, spoel de vis onder

koud water en dep hem droog, Snijd hem in fijne plakjes op de

dienschotel. Bestrooi de zalmplakjes met de rest van de gesnipperde

dilleen met een beetje geraspte sinaasappelzeste. Breng de

krulandijvie op smaak met gesnipperde bieslook, azijn, olijfolie en

zout. Dien de zalm koel op met de saus en hetslaatje.

Tp-PlanB voor de kids: voorzie een 2de saus gemaakt van 2dl zure room

van Isigny,

per, zouten bieslook. Andere optie: meng +elmayonaise, 2 el

zachte mosterd en ##elhoning.

het

u

CODORNÍU SELECCIÓN RAVENTÓS

En

Bubbels dl

Jan,

ti

Cava rosé

0

75 cl» € 10,39/L

kan je ineens

Druivenrassen: macabeo,

Bu

senden mel deze

parellada, pinot noir, xarel-lo

8

en

>

Een verrassend krachtige, smaakvolle

en diepe cava. Heel rijpe vruchten

de finale.

getoast, mooie frisheid in

=

zt

BE

a

.

ae

* De aangegeven prijs houdt rekening met de promotieaanbieding

Ons vakmanschap drink je met verstand.