Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dit gebraad,

afkomstig van het

ar

bestedeel van de

hinde, kan direct

DE BEREIDING VAN HINDEGEBRAAD

klaargemaakt

We bakken het vlees eerst kort aan in de

worden. Het wordt

pan, waarna het een halfuur in deoven gaat,

ingevoerd uit onder

omringd door wintergroenten. Ook geschikt

meer Polen, waar

het dier zich voedt

om er tournedos van te maken: snijd in dat

gevalsneetjes van 2 à 3 cm dik en bak die 2à 3

AADELHAIZE H: 371631

met wat het in zijn

minuten op elke kant. Vergeet niet om het vlees

natuurlijke omgeving

HINDEFILETGEBRAAD

aantreft. Het vlees

Luur vooraf uit de koelkast te halen.

€54

ismalsen heefteen

mooie, donkerrode

kleur, met een

minder uitgesproken

wildsmaak.

DE BEREIDING VAN KAPOENENBOUT

de

ak

Eenuurtjeindeoven, metenkeleen scheutje

=

x,

olijfolieen omringd door krielaardappeltjes en

lente-uitjes, een teentje look, een takjetijm en

een laurierblaadje. Tip: voeg een half glas water

Cu

toe omte vermijden dat het vlees uitdroogt.

Draai de bout omde 20 minuten om en overgiet

met braadvocht. Volg het bot bijhet snijden.

KAPOENENBOUT

St Sever

69

H: 463635



Dit rundvlees van

het Rubia

Gallega-ras is

"1

afkomstig uit Galicië,

DE BEREIDING VAN LENDENSTUK

ij

in het noordwesten

GE

van Spanje. De

Dit rijpe vlees bereid je best op de grill, op

dieren worden inde

de barbecue of in de pan. Bak het 2tot max.

openlucht gekweekt

6 minuten aan elke zijde zodat de binnenkant

Mja

en voeden zich met

mooi bleu of rosé blijft en het zijn unieke smaak

planten, kruiden en

behoudt. Haal 20 minuten van tevoren uitde

LENDENBIEFSTUK RUBIA GALLEGA

Beef of Europe

klaver. Dat levert

verpakking.

Oorsprong: Spanje

stevigen heerlijk

H: 465622

495

sappig vlees op met

een lichtzilte smaak.

|

H: 465346

Hexitayiöy. divi vooyjew!

=

Flexitariërs wisselen graagaf, zoeten ze

Tr

meerdere dagen per week geen vlees of vis.

Deze gourmetschotel verrast met twee

veggie-opties (gemarineerde groenteballetjes

‘en miniburgers van Greenway) plus

Ne

*

twee bereidingen op basis van gevogelte

CON

(minichipolata’s en gemarineerde kipsteaks).

BADELKAIZE

Gewoon samen op de steengrill!

Er bestaat ook een volledig vegetarische

FLEXITARISCHE

GOURMETSCHOTEL

gourmetschotel. Die is 100 % plantaardig.

ns