Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

or

.

Menu's

6e

mn

Cen recert anderen een j

E



Keien

De pa

otgebracht met

elsen verbliven

maiskort

inde open!

jucht. Hun vlees

js dan ook SM’

akelijken

maar niette vet.

SALADE MET EENDENBORST, DUO VAN ERWTJES

stevig,

perfect voor fi

Inproevers.

EN ESCABECHE VAN CHAMPIGNONS

Vetstoffen: 25g-Koolhydraten:10g

a0@

Vezels:68-Elwitten:228

+ 1 grote eendenborst (300 g)

+ 200 gminichampignons

+ 150 g sugar snaps.

+ 1 kleine rode ui

+ 200g sluimerenten

« Zelrode wijnazijn

+ 150 veldsla

+ Aelsojasaus

+ Lel'agavesiroop

+ 6elolifolie

+ 2elolifole

+ 1 Kein teentje knoflook

+ peperen zout

«rode peper

Escabeche

+ om gember

+ 150 g witte shimeji

peper

«150 g brine shimgj

© Escabeche: hak de geschilde gember, de knoflook, de rode uien

derode peper fijn. Houd apart. Borstelde champignons of wrijf ze

schoon meteen doek. Ver wijder de steeltjes (bewaar ze voor een andere

bereiding)en fruitde champignonsopeen hoog vuur in een braadpan,

met de helft van de olijfolie. Verlaag het vuur, voeg de gehakte

ingrediëntentoe en fruit 2 min. Voeg dan de azijn, de sojasaus enderest

van de olie toe. Kruid eventueel lichtjes met peper. Houd apart.

+

© Verwarm de oven voor op 165°C. Ver wijder de uiteinden vande



sugar snaps en desluimerer wten. Dompel ze in een kleine kookpot met

kokend gezouten water. Giet ze na 2 min kooktijd afen laat ze 2minin

8

IT |

ÿskoud water schrikken, zo behouden ze hun mooie groene kleur. Giet

deerwtenafenhoud ze apart.

ek

@ snijd kruiselings inkepingen inde velkant van de eendenborst tot je

een rasterpatroon hebt. Leg hem, opde velkant, in een hete braadpan

en gril hem 2 à min. Draai defiletom en brenghem op smaak.

4

Smeerhetvelinmetde agavesiroopenschuifnog 6 min inde oven

(indezelfde braadpan, als het een 100% metalen exemplaar is, of in een

ovenschaal). Bedek deeendenborstfilet met aluminiumpapier en laat

L

hem 5 min rusten, met de velkant naar boven.

2

@ Meng intussen de2 soorten erwten met de veldsla, de olijfolieen zout.

3

© Dresseer deslaopdeborden, verdeel er deeendenborstin fijne

sneetjes over en de escabeche van champignons. Dien meteen op.

t

.

u

3

Tp- Deescabeche is zowel warm, lauw of koud lekker. Jekunt ze dus op

voorhand klaarmaken en eventueelopwarmen. En met een overschotje

kan je een heerlijke boost aan een slaatjegeven!

25