Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



Kaas

H: 465709

@

GAMEMBERT MET WHISKY

@

o

150 g- € 27,93/kg

Camembert van gepasteuriseerde

koemelk gehuld in paneermeel.

met whisky voor een

unieke smaak.

49

Bass

H:

ROCAMADOUR FERMIEI

Fe 50

H: 465742

H: 465788

GEITENKAAS MET PEPERKOEK

Geitenkaas

RACLETTE DE SAVOIE 1.G.P,

Averbode

235 g- € 38,85/kg

Fromagerie Pochat & Fils

100 g- € 36,90/kg

Rocamadour is een kaas op basis

+16 kg- Voor + 5-6 pers

van geitenmelk waarbij de geiten

Geitenkaas overgoten met acaciahoning bedekt

worden gekweekt in de Causses

Raclettekaas op basis

met noten en kruimels van peperkoek

du Quercy alsook in een aantal

van koemelk. 29% VG,

19.

van Averbode.

eg

gemeenten van de omliggende

aan

departementen. Rocamadour is sinds,

1996 een AOP-kaas Het is een wit

kaasje met een zachte smaak die

Fruit, de beste

meer uitgesproken wordt naarmate

de kaas verder rijpt Rocamadour

compagnon varvkaas |

wordt echter jong verkochten

gegeten en heeft een fine

masten

Harde kazen passen

H: 186799

en romige smaak.



27

wonderwel bij vers fruit:

On

© BRIE MET ZWARTE TRUFFEL

EN EEKHOORNTJESBROOD

bijdruivenenvijgen

EPOISSES AOP H: 366770

LE GOURMET

H: 465817,

natuurlijk, maar ook bij

Kitchen on a Mission

250 g- €3116/kg

Portie van + 200 g

1009-€32,40/ko 465818

appels en zeker peren.

In de Bourgogne maakt men,

Kaas van gepasteuriseerde koemelk,

Zachtere kazen doen het

de Epoisses al 500 jaar Het is

Brie met een vulling op basis

bereid volgens een manueel proces.

van buffel verrijkt met

Gesipt in Marc de

dan weer uitstekend bij

een zachte kaës op basis van

een lichte toets van

DEPART EE)

gedroogde vruchten.

volle melk die wordt

Champagne of met

ingewreven met Marc

78

eekhoortjesrond. g 455

truffel van St Jean (1%).

e32

de Bourgogne.



Bass

H: 363120

ROQUEFORT AOP

H: 672833

H:32537

125 g- € 29,52/kg

GESCHENKPAKKET MERRY CHRISTMAS

Blauwschimmelkaas van rauwe

Mackays - 906 g- € 8,82/kg

Jutezak met 2 potten confituur

en volle schapenmelk. ed

Wi

(met wijn; aardbeien met champagne)

ROUCOULONS - NOTEN: 484050

en 2 potten marmelade (veenbessen

4

Es

en winterkuiden, sin

ppel

Milleret Fromager

125 g-€19,92/kg

met whiskey).

el 99

Deze kaas rijpt twee weken en wordt

BALSAMIGOAZIJN VAN MODENA

Due Vittorie

ingewreven met een natuurlijk

Aceto Balsamico di

notenaroma. De smaak

versterkt naarmate hij

Beleg met con slubje kans.

Modena IGP

verder rijpt.

«28

04

330 ml - € 36,21/L

els

heerlijke combo!

H: 4657

en

Mp H: 483210

PARMIGIANO REGGIANO AOP

H: 30606

SPEGIAAL BLOND BIER

Portie van + 250 9

AOP-kaas van rauwe koemelk met

Blonden Os

CAKE MET ABRIKOOS

Brouwerij Bourgogne des Flandres

langdurige rijping

6,5 % alc. vol

(24 maanden).

278

EN AMANDELEN

Wedge

4x33 cd -E4,17/L

rss

De jongste telg van de befaamde

Bas

150 9-€ 16,60/kg

Bereid op basis van zongedroogde,

brouwerij Bourgogne des Flandres.

APPENZELLER SAME EAND

ontpitte abrikozen en hele

Dit blond bier doet denken aan die

Minimale rijping: 4 maanden

amandelen. De onbewerkte

heerlijke bieren uit andere tijden,

met toevoeging van wat tarwe,

Blok 200.9 - € 19,95/kg

ingrediënten worden in laagjes

vanille en mout.

Ongekookt geperst

aangebracht en in een vorm

zuivel op basis van

geperst. Het resultaat

rauwe melk.

.

3%

doet denken aan brood.

€29

550

x ©

57

Bier met liefde gebrouwen drink je met verstand