Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

or

Menu's

Onze macarons

EXOTISCHE FRUITSLA MET MACARONS

worden gemaakt metde

allerbeste ingrediënten:

Verstoften:37 g-Koolhydraten:37g

pourbonvanille,

a

Verels:g-Biwitten:7g

Yalrhona-choc‘

‚olade, vers

seizoensfruit

+ Zeieren

+ 500g mascarpone

« ananas (nette groot)

+ Sdiroom

+ 2mangos

+ 100 g kristalsuiker

+ 1 granaatappel

» 12 zoete macarons

+ 6 passievruchten

+ 6takjesmunt

+ 8kiwis

@ Zeteen grote kom in dekoelkast om er nadien de room inte

kloppen.

® Schil de ananas en verwijder de harde kern. Schilenontpit

ns

de mango's. Schil ook de kiwi's. Snijd alles in kleine blokjes.

Snijd de granaatappel horizontaal in 2, houd telkens een

helft omgekeerd boven een grote kom en kloper de pitjes uit

met een pollepel. Meng de pulp van de passievruchten en de

granaatappelpitten met deandere vruchten, dek af en zetin

de koelkast.

® Splits de eiwitten vande eidooiers. Klopde eidooiers

met de suiker op, tot het mengsel wit wordt, enmenger dan

de mascarponeonder. Klop de room stijf in de koude kom.

en voeghemtoe. Klop deeiwitten tot schuim en schep ze

voorzichtig bij het mengsel. Bewaar in de koelkast.

@ Dresseer de fruitsla net voor het opdienen in een grote

schaal en bedek ze met mascarponecrème. Bestrooi met grote

stukken macarons en werk af met munt. Dien koel op (je kunt

ook individuele porties van dit dessert ser veren, in glazen of

in dessertschaaltjes).

LE

TP- Begin met %ananas en beslis, naargelang zijn grootte,

je

of je nog toevoegt of alles. Gebruik altijd eieren op

kamertemperatuur voor hetstijfkloppen van eiwitten.

7

u

VOUVRAY 2017/2018

Er

Vouvray A.C.

©:

Witte wijn uit Frankrijk

75 cl-€643/L

||

Druivenras: chenin blanc

\

+

Bloemrijk en fruitig karakter, voor

een zinderend duel tussen zoeten . +

zuur in de mor

=

B, 4e

* De aangegeven prijs houdt rekening met de promotieaanbiedingen, promotie is niet

cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 L wijn.

13

Ons vakmanschap drink je met verstand.