Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

or

U

.

Menu's

rn ‚Delhaize

zowel levende kreeften

alskreeften die

klaar

KREEFT MET CITRUSVRUCHTEN, PARELCOUSCOUS EN ZEEKRAAL

om opteeten.Die

zijn

worden

‚nde winkel

ineen goed gekruide

Vetstoffen :56g-Koolhydraten: 46 g

Vezels:7g- Eiwitten:36g

pouil

lon gekookt. Dit

uit Canada af!

komstige

+ 2levendekreeften (217008)

« cayennepeper

schaaldier heeft mager

+ Lrode pompelmoes

+ warte peperbollen

vlees,

eneen delicate,

« Lwitte pompelmoes

« peperen zout

verfijnde smaak.

« Lpomelo

Court-bouillon

er

on

+ sinaasappel

« Va venkelknol

+ Isjalot

+ Aseiderstengels.

+ 100 gzeekraal

+ 2wortelen

+ 100 gjonge sa

+ 1grote ui

+ 150 gpareleouscous

+ 1biosinaasappel

» Alwater

+ 2dldrogewitte win

+ 200 g boter

+ Stakjes peterselie

+ Bel oljfolie

+ Llaurierblaadie

« 1bussel bieslook

« Lel zwarte peperbollen

+ 25 gkenvel

« Lel cayennepeper

« laurierblaadje

+ 50 grof zeezout

© Court-bouillon:houd het groen van de venkel apart. Snijd de

groenten in grote stukken (venkel, selder, wortelen en ui). Doe ze in

een heel grote kookpot met het water, de sinaasappel in 4stukken,

de peterselie, het laurierblaadje, defijngestampte peperbollen,

cayennepeper (naar eigen smaak) en het zeezout. Breng aande kook

en laat 30 min op een zacht vuurtje pruttelen.

© schilde pompelmoezen, de pomeloen de sinaasappel. Snijde

Ten kreeßt

‘vruchten in parten (en zorg ervoor dat je geen witte vliesjes meer hebt)

mel een tusist,

en vang het vrijgekomen sapop. Houd alles apart.

© Voor de saus: fruit de gehakte sjalot in een steelpan, met 10 g

Éen echte

boter. Kruid met peper en zout, voeg een beetje cayennepeper toe,

samen met de wijn en het laurierblaadje. Laat 5 min op een matig

verrassing opo

vuurtje inkoken. Giet door een puntzeef, voeg het opgevangen sap

van decitrusvruchten van stap 2 toeen houd apart.

© Kookdecouscous volgens de instructies op de verpakking.



© Dompel dezeekraalinkokend water,gietzena 2 minkooktijdafen

laat ze schrikken in koud water.

Kafnen

© Filter de court-bouillon, brenghem opnieuw aan de kook en

dompelerde kreeften in, metde kop eerst (maximum 2 tegelijk).

Reken 7 min kooktijd zodra het water opnieuw kookt (1 min/100 g).

@ Fruit intussen de couscous met 2 el olijfolie, peper en zout in een

braadpan. Fruit de zeekraal in een andere braadpan met 1 el olijfolie,

peper en zout.

Kij

© Warm de saus op, haal ze van het vuur en voeg beetje bij beetje, al

!

Kloppend, de rest van de heel koudebofer in kleine stukken toe. Breng,

Hi

Es

verderopsmaak.

(4

te

© Maak een slaatje met de jonge sla, de gehakte bieslook, de kervel, het

ii

groen van de venkel, 2 el olijfolieen zout.

® Gietdekreeften af, snijd zein 2 en serveer ze metde

ik

citrusvruchtenpar tjes (stap 2), decouscous en de zeekraal. Geef or de

Hi

sausen hetslaatjeapart bij.

Hi

N

1

MM

N

1

T- Pimp je garnituur metenkelegehalveerde kumquats. Geefmet de

achterkant van het lemmet van een groot mes een harde klop ophetbolle

deel van de kreeftenscharen om zete

:

{

breken;dat eet geniakkelijker!

‘Voorzie Kreaftenvorkjen.

z

=

2

a

F4

Aide à