Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Daze ME

dc“ S

MADELHAIZE H: 33883

BADELHAIZE H: 35698

STRONK MET PROFITEROLES

6 pers.



12%

STRONK MET VANILLE

BRDELHAIZE H: 161941

AADELHAIZE H: 18827

EN FRAMBOOS

8 huisgemaakte soesjes, gevuld

6 pers

el4*

KNAPPERIGE STRONK

STRONK BRESILIENNE

met vanille banketbakkersroom, een

2x1 pers.

2var

bodem van zanddeeg met chooolade

Duo van vanillemousse en

9

2x1pers.

en afgewerkt met slagroom en

een crème van frambozen en

of 6 pers:

vaur €

sukerparels. Zonder additieven en

Duo van chocolade-& vanillemousse

of à pers:

VANAF 4 5

aardbeien met stukjes framboos

zonder bewaarmiddelen, met de hand

op een knapperige laag

op een knapperige laag met

Lichte bisou gegameerd met

gemaakt Laat ten minste 8u ontdooien

amandelbiscuit. Gehuld in

‘amandelen. Gehuld in chocolade en

koffiecröme en slagroom.

inde koekast.

glazuur van witte chocolade.

afgewerkt met chocoladeversiering,

Afgewerkt met gehakte nootjes.

Styenk mel wille chocolade

eu framboos

Mousse van witte chocolade met een kern van frambozen

en vanillebiscuit. Dat alles op een vanillekorstbodem.

Het geheel is versierd met eenlaagje framboos

BRDELKAIZE H: 33881

en eindejaarsdecoratie.

STRONK IN KERSTBOOMVORM

H: 465916

GROTE MACARON

H: 492800

STRONK MET WITTE CHOCOLADE

Gaelens

6 pers € 225/pers.

Een opeenvolging van lagen

EN FRAMBOOS

6 pers,

vanilebisaut met daartussen lagen

Gaelens

Rode macaron met

mokkaboterroom.

STER-

US

5 pers

«128

een lichte vanillecrème

Dat alles afgewerkt

en verse frambozen.

met gehakte nootjes.

Ra

sonen

25

4%

5

7

Een Puuitsla als lichte apsluiter

CE

vanje

RTE

in

= N

LE.

EI

mm

LEE

QUADROTTO SEMI FREDDO

TARTUFO AL GIOGCOLATO ©

MADELHAIZE H: 32644

MERINGATA

H:32733

Dolceria Alba

H:32758

IJSSTRONK VANILLE

Dolceria Alba

2x85 q-€14,06/kg

& GEZOUTEN KARAMEL ©

2x 60 g- €22,42/kg

Chocoladeroomijs met een hartvan

800 mi- € 9,99/L

Een vierkante meringue, gevuld met

roomijs met banketbakkersroom,

Omhuld met chocolade,

versierd met een

H: 382732,

een fijne semi freddo creme,

RUIM ASSORTIMENT

strepen van witte

op smaak gebracht met

laag hazelnoten en

383712,

chocolade en versiering

«1?

donkere chocoladedruppek.



cacaopoeder.

«25

EXOTISCHE VRUCHTEN 382481

.

«

.

Kern

=

Lie

COGNAC H: 32956

ses

Een isje special

Een harmonieuze mix van

H by Hine

een twintigtal cognacs van druiven

voor volwassenen

Fine champagne VSOP

geoogst in de Grande Champagne

40% alc. vol

e

Q.

70 cl — € 60,41/L

en Petite Champagne.

Waanzinnig lekkereen

sd

‘duurzaam verpakte ijsdesserts

met een vleugje alcohol. Minder

wars

4229

suiker, meer rock'n roll. Dit

ijs wordt bereid in Belgiëen

is mer ALEOMOL

HINE

bestaat intwee vegan smaken:

LIQ - Liquor infused Ice Cream

H

ne

"

Alle variëteiten

a

Coconut Rum Punch en

99

Limoncello Raspberry Ripple.

475 mi-€1472/L

H: 32597, 32687, 32695,

61

32702, 32792

Ons vakmanschap drink je met verstand.