Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FIJNE GROENTJES EN GEGRILDE GEITENKAAS

je hoeft! een butternut

iet

te schillen om mie

verstoffen :46g Koolhydraten :58g

bereiden, 80!

edafspoelen

Vezels:18g-Elwitten:30g

pe schilmag

js voldoende:

je dew

oon mee opeten.

lei

2 vierkante plakjes vers bladerdeeg

ijagesp

aard wanneer er

2 kleine biobuttenutpompoenen

250 g gerijpte geitenkaas (2

)

purternutop het

gevulde

100g wortelen

150g Griekse yoghurt (10% VG)

menu staat!

100g knolselder

Al agavesiroop

100g groene kool

4elolifolie

1biiklinzen (240 , uitgelekt gewicht)

Atakjes tim

Ya biocitroen

Espelettepeper

Gel pompoenpitten

peperen zout

Verwarmdeoven voorop 200°C. Smeer de koude plakjes bladerdeeg

in methet losgeklopteei. Snijd de plakjes in fijne staafjes en verspreid

ze zodat zeelkaar nietraken. Kruiddebladerdeegstaafjes met peperen

bestrooidehelftervan met pompoenpitten. Bak ze 10 min goudbruin in

de oven (houd zein het oog). Laatop een rooster afkoelen.

Meng de yoghurt met peper; zout, de fijngeraspte citroenzesteen het

sap van decitroen; houd apart.

Snijd de butternuts in schijfjes van 2 cm dikte. Bedek de ovenplaat met

bakpapieren schikerdebutternutschijfjes op. Smeer ze lichtjes in metde

helftvandeolijfolieen met deagavesiroop. Kruid met peper en zouten

‘bak 15min goudbruin indeoven (nog altijdop 200°C).

Snijd de wortelen en de knolselder in brunoise (kleine blokjes).

Snipper de groene kool fijn. Dompelalle groenten ineen steelpan met

kokend gezouten water en giet zena 2 min kooktijd af. Laat ze 2 min

schrikken in ijskoud water en giet zeaf. Voeg de goed gespoeldeen

uitgelekte linzen toe. Fruit alles 2 min opeen vrijhoog vuur, in een grote

braadpan met derest van de olijfolie en de helft van de tijm. Kruid met

peper, zouten Espelettepeper.

Zetde grilfunctie van de oven op. Garneer de butternutschiijfjes met

de groentebereiding, bestrooi met grof verkruimelde geitenkaas en werk

af met pompoenpitten. Bak enkele minuten goudbruin onderde grill

(houdinhet oog).

Bestrooimet tijm en dien heel warm op. Geef er de bladerdeegstokjes

£

endeyoghurtzausbij

‘De butternuts worden niet geschild, gebruik

duszeker bio-exemplaren!

Wu

vn

Douro D.0.C.

Witte wijn uit Portugal

7

3

75 d-€6,21/L

Druivenrassen: malvasia fina, moscatel

galego, viosinho, rabigato

=

Moderne vinificatie voor deze

==

Portugese wijn uit de Dourostreek,

=

waar men ook porto produceert.

Floraal en fruitig, vooral perzik en

exotische vruchten, elegant en

evenwichtig, met een mooie frisheid.

21338.

22

* De aangegeven prijs houdt rekening met de promotieaanbiedingen, promotie is niet

19

%

cumuleerbaar met de 10% karting bij aankoop van 18 L wijn.

Ons vakmanschap drink je met verstand.