Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ts M

en snnnssasssnuneneensennnenenennen nenn



EEN TIP

Te kan enorm

van een

.

VAN MARC

ape.

ben ik

ONZE

alles wat ik vooraf, kan doen, geialklaan,

TRAITEUR-EXPERT



Min idee: hou het best za simpel

Lieve, de Grote Samenbrenger

op de dag van he Peest,

"En

win je veel lijd. Kier

wer veevenreversen

Dre pee

je geusoon kunt opwarmen.

..

derden anakan die oo hit

=

Onispannen aperilieven?

lekkerst wanneer jo go een dag of

twee var levoren blaanmaabt |

Check!

:

VARIEREN KUN

OP DE DAG VAN HET FEEST UREN IN DE KEUKEN STAAN?

2

NEE HOOR, DAN LIEVER VOORAF WAT PLANNEN EN AL

JE LEREN

Alsje streeft naar evenwichtig,

VANAF HET APERITIEF VOLOP MEE GENIETEN. MAAK

GEBRUIK VAN LIJSTJES EN BEREID DE LEKKERSTE HAPJES

brengjebest wat variatie in je

EN EEN VOLLEDIG MENU ALS EEN VOLLEERDE KOK

aperitiefhapjes. * Is niet moeilijk

en ‘t ziet er leuk uit! Wissel

.

bladerdeeghapjes en hartige cake

son sos nes nes o cesse essence see .

af met snoepgroenten, olijven, zalm,

koude soepjes, minibrochettes,

© Lijst alle ingrediënten op, vergeet ook de accessoires niet.



schijfjes wraps, hummus

© Maak een boodschappenlijstje per afdeling.

..

© Noteer alletaken.

Ja, ook daar maken we een lijstje van. Je zal zien waarom

© Verdeel ze over meerdere dagen.

Een voorbeeld? Voor een quiche kan je het bladerdeeg

twee dagen van tevoren maken, en de quiche zelf de dag

voordien. Op de dag van het feest hoef je‘m enkel nog op te

warmen en aante snijden.

A

D

® start rustig met de voorbereidingen.

Het heeft geen zin om elke dag drieuur in de keuken te

staan. We doen allesbeetje bij beetje. Rustig, maar efficiënt!

A

Vandaag maak je het ijsdessert, morgen de decoratieve

\

serveren

ijsblokjes, en een dag later de soep die je als hapje gaat

© Allesop zijn plaats.

Bewaar alles wat je van tevoren klaarmaaktin een apart

deel van de koelkast of diepvries.

@ Dien op met de glimlach!

En tadaaaa! Op de dag zelf voeg je alleen nog de finishing

touch toe. Borden dresseren en opdienen maar!

39