Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

®

Li

Semifreddo met meringue

CRE « 8 PERSONEN « 20 MINUTEN + 3 UUR OVENTIJD + 4 UUR VRIESTIJD

DIT HEB JE NODIG

ZO MAAK JE HET

3 eiwitten + 270 9

1 Mix de eiwitten in een vetvrije kom

suiker « 500 ml

stijf. Voeg 2/3de van de suiker toe en blij

TEE UE ES"

mixen tot deze niet meer korrelig aanvoelt

+ 400 ml volle

en het schuim in pieken blijft staan.

PAPE Te

2 Warm de oven voor op 100°C. Bekleed

jenever « honing

een bakplaat met bakpapier. Schep met

een lepel 4 meringues op de bakplaat. Zet

2 uur in de oven. Zet de oven daarna uit

en laat de meringues nog 1 uur in de oven

EN

3 Klop ondertussen de room stijf met de

EET PN

ESTE tur eh eher

en roer de kruimels door het slagroom-

EEN

PETER EE CC es

en giet er het slagroommengsel voorzich-

1

tig in. Verkruimel de overgebleven merin-

N

gue en strooi bovenop de semifreddo. Zet

de vorm 4 uur in de vriezer.

5 Haal de semifreddo uit de vriezer, be-

druppel voor het serveren met honing en

Ll

mn

strooi er nog wat verkruimelde meringue

OA

Monbazillac AOP

à h

€499

Frankrijk, Sud-Ouest

2018

zur

13% vol. - 75 cl

6,65 €/L

Ben

\

Dee

..

a

ET

à

N

À

4

HR

LIDL THINGS « 59