Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LIDL PARTY

HOOFDGERECHT

Feestelijk stoofpotje van

kwartel en appeltjes

AST EJPERSOON « 6 PERSONEN « 1 UUR

7

DIT HEB JE NODIG

6 kwartels « 2 uien, in partjes 1 teentje

re

x

knoflook, geperst + 1 blokje kippenbouillon

zij

« 200 ml sherry « 3 takjes tijm « 70 g rozij-

8

nen + 4appelen « 1 tl honing « 100 ml room

an

us

#

« boter « peper en zout

È

ur

4

u

ER

1f

/

ZO MAAK JE HET

1 Kruid de kwartels met peper en zout en

ONZE WIJNTIP

bak ze rondom bruin in boter. Haal ze uit

Las Colinas Del Ebro

%

de pan en voeg de ui en look toe. Roerbak

Terra Alta DO

Bei Al n

4

el

7,

€5,99

2 minuten. Los het bouillonblokje op in

500 ml kokend water. Leg de kwartels

Spanje, Catalonië, 2018

e-

Fr

terug in de pan, blus met de bouillon en

14,5 % vol

Ee

75 cL- 7,99 €/L

‘ee

de sherry en voeg de tijm en de rozijnen

toe. Laat 40 minuten stoven.

ze

2 Was de appels en snij in partjes. Ver-

wijder het klokhuis. Bak ze goudbruin in

Us

boter. Bedruppel met de honing en laat

even karamelliseren.

fl

3 Haal het stoofpotje van het vuur en roer

PRODUCT

er de room onder. Leg er de appelpartjes

bij en serveer meteen.

VOORGERECHT

TIP

Ö

Carpaccio van rosbief en citroenmayonaise

Lekker met halve Roseval-krieltjes met

HISNE/PERSOON! + 6 PERSONEN + 40 MIN

rozemarijn.

frs

DIT HEB JE NODIG

ZO MAAK JE HET

400 g rosbief +

1 Haal het vlees een halfuur op voorhand

ET]

+ KWARTELS

3 sneetjes wit

uit de koelkast. Verwarm de oven voor op

brood « sap en

200°C. Kruid de rosbief flink met peper

€6,99

in de koeling

geraspte schil van

en zout en schroei rondom dicht in hete

600 g- 11,65 €/kg

1 citroen «

boter. Leg de rosbief in een ovenschaal,

PRODUCT

5 el mayonaise «

giet er het bakvet over en leg er nog een

handvol rucola «

klontje boter bovenop. Zet 10 minuten in

150 g zongedroogde

de oven. Verlaag de temperatuur naar

tomaatjes «

180°C en braad nog eens 8 minuten. Laat

ar

handvol walnoten,

het vlees daarna afkoelen.

grof gehakt +

2 Snij de korstjes weg van het brood.

=

2el schilfers Par-

Steek er met een vormpje sterretjes uit.

« HALVE ROSEVALKRIELTJES MET

« ROSBIEF €12,99

migiano Reggiano

Bak de broodsterretjes in boter goud-

in de koeling

« 2el fijngehakte

bruin. Meng citroensap en -rasp onder

ROZEMARIJN

800 9 - 16,24 €/kg

bieslook « boter «

€ 1,99 -in de koeling

de mayonaise. Snij het rosbief met een

425 g - 4,68 €/kg

peper en Himalaya-

scherp mes in flinterdunne plakjes.

zout

3 Schik de carpaccio op een grote ser-

veerschaal en kruid met wat peper en

extra Himalaya-zout. Dek af met plastic

®

NIEUW!

folie. Net voor het serveren: leg de rucola

in het midden. Verdeel er de zongedroog-

D,

« HIMALAYA-

de tomaatjes over. Bedruppel met de

BERGZOUTMOLEN

citroenmayonaise en bestrooi met de wal-

« AARDAPPELEN MACAIRE € 4,99

€5,99

noten, Parmigiano Reggiano en bieslook.

gevulde aardappelen met puree, ham en kaas

420 9 - 14,26 E/kg

Verdeel er de broodsterretjes over.

in de koeling - 520 g - 9,60. €/kg

14 « LIDL THINGS