Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VE.

=

=

=

e

=

E

=

nes

ee

SE,

LA

2

Ne

ed

=

sr

x

5

7

=

Pr

£

er IE:

#3

\

le

N

\ N

if

2:

à x

il

LE

8

ea

Pe

Ie

ni

rn en

ee

Sr

.

rin

|

Ee

=

M

#

Mit

fl

rs

1 ; er

aasballties

=

0,84 E/PERSOON « 6 PERSONEN + 40 MINUTEN

Sa

DIT HEB JE NODIG

ZO MAAK JE HET

SERVEER ER ZELFGEMAAKTE

1 ui, gesnipperd « 1 teentje knoflook,

1 Bak de ui met de look glazig in olijfolie.

SOEPSTENGELS BIJ

perst + 0,5 bloemkool,

roosjes +

Voeg de bloemkool, knolselder en aard-

Verwarm het water op eenlaag vuur

0,5 knolselder, in blokje:

1 bloemige

appelstukjes toe en bak even mee. Giet

met de olie, bloem en zout en roer tot

aardappel, in blokjes « 2

enbouillon-

er water bij tot alles onder staat. Brokkel

een samenhangende bal. Zet het vuur

blokjes « 40 gwalnoten,

iingehakt +

er de bouillonblokjes bij en breng aan de

uit en laat het deeg een beetje afkoelen.

200 g verse roomkaas natuur « bel fijnge-

kook. Laat 20 minuten sudderen.

Verwarm de oven voor op 220°C. Roer de

hakte bieslook » olijfolie peper en zout

2 Roer de gehakte walnoten onder de

kaas en het geklutst ei onder het deeg.

Voor de soepstengels (15 stuks - 30 min.}:

roomkaas. Rol er kleine balletjes van en

Schep het deeg in een spuitzak met

haal door de bieslook. Zet koel.

50 g water + 2 el zonnebloemolie + 40 g

kleine mondjenspuit slierten van 15 cen-

bloem + 2 el geraspte parmezaan + snuf

3 Mix de soep glad. Schep in kommen

timeter op een met bakpapier beklede

zout « 1 ei

en verdeel er de roomkaasballetjes over.

bakplaat. Zet 10 à 15 minuten in de oven

Druppel er nog wat olijfolie over,

L

tek de stengels goudbruin zijn.

L

ma

F un fs «25 >