Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LIDL PARTY

SIL PRODUCT

xe

Zu

Ar

7

KNALPRIJS

2

Medici Riccardi Chianti

ee

+

+ PARELHOEN

Classico DOGG

€6,99

dl

in de koeling

Italië, Toscane, 2017

ca. 1,2kg -/kg

12,5 % vol. - 75cl

=

9,32 €

N

\\

=

Le

k

en

D

Le

SB

+ WINTERPUREE

€ 2,79 - knolselder,

pompoen of zoete aard-

appel - in de koeling

à

all

a

500 g - 5,58 €/kg

4

es

|

à

pa

L/

ES

Le

4

Fe

Château Les Trieux

7

« LAMSBOUT € 9,99

Médoc

ca. 1,9 kg

€5,99

D> : BEKIUK DEZE VIDEO OP

in de koeling - /kg

Beschikbaar vanaf 12/12.

Franl

Bordeaux

18

DEKEUKENVANLIDL.BE

13 % vol. - 75 cL- 7,99 €/L

Parelhoen met witloof en winterpuree

3,64 E/PERSOON « 4 PERSONEN « 1 UUR 10 MINUTEN + NACHT MARINEREN

« KRUIDENMOLEN

€1,49

DIT HEB JE NODIG

ZO MAAK JE HET

verschillende soorten

4 mandarijnen «

1 Boen de mandarijnen schoon en rasp de

is. Keer de stukken halverwege om. Dek

eventueel af met aluminiumfolie als het

45-50 en 55g

250 ml appelsap »

schil. Pers ze daarna uit. Meng de manda-

33,11 - 29,80 - 27,10 €/kg

2elhoning +

rijnrasp en het -sap met het appelsap, de

vlees te donker wordt. Verwijder de kern

van de witloofstronken en halveer ze.

4teentjes knoflook

honing, geperste look, een scheutje olie

« 2 parelhoenders,

en zout tot een marinade.

Leg ze er de laatste 20 minuten bij.

versneden « 1 el

2 Kruid de stukken parelhoen met de

& Bereid de puree zoals vermeld op de

garam masala»

geram masala-kruiden, peper en zout.

verpakking. Schep de parelhoen en het

5 stronken witloof

Leg in een grote ovenschaal en giet er de

witloof op een mooie, grote schaal. Giet

+ 800 g puree van

marinade over. Dek af met folie en laat

het bakvocht door een zeef en laat tot de

zoete aardappel

een nacht marineren.

helft inkoken. Schenk de saus in een

« enkele takjes

3 Laat de parelhoen op kamertempera-

kommetje en werk de parelhoen af met

« OLIJVEN € 1,59

peterselie « zonne-

tuur komen. Verwarm de oven voor op

de peterselie. Geef er de puree bij.

natuur, look, kaas of

bloemolie « peper

200°C. Zet de ovenschaal 40 minuten in

pikant - in de koeling

en zout

de oven tot de parelhoen zo goed als gaar

200 g - 7,95 €/kg

LIDL THINGS + 33