Makro - Folder van 11.11.2019 tot 19.11.2019 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Makro folder, geldig van 11.11.2019 tot 19.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



DE

jr

Ei

se

EVERZWIJN

4

l

De smaak van everzijn is veel-

À



zijdig. Het vlees is mals en fijn

T

Pe

'

van smaak. Hoe ouder het zwijn,

hoe krachtiger de smaak van

|

het vlees. Jong zwijn is culinair

| |

het meest interessant.

7

et

A

Rugfilet

Le

+ 600 g - Europa

perkg

=

=

Br

|

es

N

+

FA

°F

Ri

Steak (bout)

Boutgebraad

4 stuks x 150 tot

EZ

mi

(3

+8009

perkg

180 g- Europa

perkg

en

ES

+

dr

1

Le

+

ER

°F

Tournedos

Goulash

perkg

4 stuks x 150 g -

perkg

+ 1kg- Europa

Europa

tn

ze

ee,

)

A

oF

6 VERS

y

Goulash

Worsten

perkg

=

25kg

perkg

6stuks