Delhaize - Folder van 19.03.2020 tot 25.03.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.03.2020 tot 25.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ui

%

pe

OD ve

Bladerdeeg

4 @

Alle variëteiten

4

230 gof 300 g

Bijvoorbeeld:

43°

biobladerdeeg, 230 g

4

€ 623/kg

=

200 g gerookte spekblokjes - 4 eieren » 3 stengels prei

- rol bladerdeeg » 100 g geraspte gruyère » 2 dl verse room

« Vy kl gemalen nootmuskaat « Peper en zout

COMBINEER

Delh

Li PROFITEER

ë

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de

“Quiches zijn nog beter als ze

bladerdeegbodem blind. Bekleed daarvoor een taartvorm

2+1

met het bladerdeeg op bakpapier en druk goed aan in

de dag voordien zijn bereid

de randjes, prik gaatjes op de bodem en bedek dit met

= GRATIS

bij AD Delhi

bakpapier. Giet er droge bonen of bakbonen in en bak

BRANCOIT

BRA:

IT

en daarna opgewarmd

15 minuten in de oven.

EE Er

ki

BIJ AANKOOP VAN 3

worden... of ze kunnen ook

2. Bak het spek zonder vetstoffen en voeg er dan het wit

à

van de prei gesneden in fijne ringen aan toe (bewaar het

koud worden gegeten!”

groen van de prei voor een soep). Verlaag het vuur en

stoof de prei nog gedurende 10 minuten.

Brancott Estate

232

ducten zij

3, Klop 2 volledige eieren en 2 eidooiers met de room los.

Witte of rode wijn uit

#

Kruid goed af met de nootmuskaat. peper en zout.

98°

Nieuw-Zeeland

4. Haal de bladerdeegbodem uit de oven en verlaag de

temperatuur naar 180°C. Verwijder de bakbonen en her

9

(Marlborough)

VOOR 3

75cl

bakpapier. Verdeel de prei- en spekmengeling over de

bodem en strooi er de helft van de gemalen kaas over.

Giet er de ei- en roommengeling over en verdeel hier

de rest van de gemalen kaas over. Bak de quiche 20

antun]

minuten. Dien warm op een slaatje.

GEROOKT / FUMÉS

Gooi de 2 eiwitten niet weg en gebruik zeom een

TC

Vetten 28-Koolhydraten :30,6

chocolademousse te bereiden. Klop ze op en meng ze

09

®

Vezels:3,4g- Eiwitten :28,4g

met 60 g gesmolten zwarte chocolade om 2 porties

E

chocomousse te krijgen.

2

[>

um

#7;

+

er

Wal

da

Sa

min,

h S

KE

Gerookte spekreepjes

x

7

we.

nk

N‘

5,

+

KA

Drooggezouten - 2 x 100 g - € 10.45/kg

3

vr

Fr

%

2.)

=

8

5

A

à

É

7

4

2 #ADELHÄIZE

BR:

FR à

à =

FRANSE GRUVÈRE

/

5

DE,

=

5

€? 69

GRUYÈRE FRANÇAIS

%

RL

/

TEE LITT

me

©

N

Geraspte

=

ie

he

eu

=

Franse gruyere

Met rauwe melk

150 g - € 17.93/kg

Aanbiedingen geldig van 19/03 tot en met 25/03/2020

* De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding

* Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 L wijn

Ons vakmanschap drink je met verstand

IX 27

Hoe kan je ons bereiken? = delhaize.be m 0800-95713

| 4D | ProxyE | DELHAZECS