Win leuke prijzen en bouw aan een Superbuurt

Buurtsuper

Samen bouwen aan een Superbuurt? Dat kan!

Buurtsuper is een intiatief van Mooimakers. Zij willen Vlaanderen ontlasten van zwerfvuil en sluikstorten. Dat kunnen ze echter niet alleen. Jij kan eenvoudig je steentje bijdragen door je afval op straat in een vuilbak te gooien in plaats van ergens op de grond. Dat is toch niet teveel gevraagd?

Thuis gooi je toch ook geen afval in het rond? Als jij ook van een propere buurt houdt en anderen wil inspireren om mee te helpen, kan je altijd stickers en posters aanvragen om op te hangen.

Ligt er toch afval bij jouw op straat? Raap het op en gooi het zelf even in de vuilbak. Het is een kleine daad, maar de wereld is je dankbaar! Zo woon jij dadelijk in een echte superbuurt!

Jij maakt nu kans om iets extra te winnen als je stemt op jouw favoriete buurt. Op de website geef je eenvoudig je postcode in, stem je voor jouw favoriete winkel, en wie weet sleep jij iets leuk in de wacht! Stem op jouw favoriete Buurtsuper en win.

Bovendien kan je op de website alvast profiteren van een hele hoop kortingsbonnen. Wil jij meedoen aan de grote prijzenpot? Speel dan de winkelkarquiz.

De bedoeling is om zoveel mogelijk Buurtsuper producten op te vangen als je kan via de links/rechts toetsen op je toetsenbord, je muis of je smartphone of tablet te bewegen. De hoofdprijs is een gevulde winkelkar van maar liefst € 250! Grijp je daarnaast? Niet getreurd, je kan ook 1 van de La William Cadeausets t.w.v. € 30,99 of 1 van de Coca-Cola verrassingszakken t.w.v. € 15 winnen.

Dit allemaal dankzij het weekend van de klant!

Stem op jouw favoriete buurtsuper