Op zoek naar een nieuwe telefoon? Dit zijn de goede deals van dit moment!


Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon? Dan is het verstandig rustig de tijd te nemen om te kijken naar goede deals. Het is zonde als je te veel geld betaald voor een telefoon. Telefoons zijn apparaten die gigantisch snel geproduceerd worden en als consument kun je hier goed op inspelen. Oudere modellen telefoons zijn vaak niet aantrekkelijk om te verkopen tegen een hoge prijs en juist daarom kelderen de prijzen van telefoons snel. Wil je de nieuwste telefoon? Dan kan het verstandig zijn deals af te wachten van providers. Deze providers bieden vaak goede deals aan in combinatie met abonnementen. Dit doen de providers omdat ze daar meer marge op hebben. Het inkopen van de telefoons kost hen ook erg veel geld. Hieronder zal worden toegelicht welke deals er op dit moment zijn en waar je op moet letten. Na het lezen van dit artikel ben jij in staat een goede deal uit te kiezen!

Een telefoon inclusief abonnement
Veel providers maken deals door abonnementen te verkopen. Je kunt de telefoon dan door middel van een lening krijgen. Tegelijkertijd betaal je maandelijks kosten voor het bellen en sms’en. Op deze manier wordt het mogelijk gemaakt dat jij toch de nieuwste telefoon kunt aanschaffen! Het enige nadeel is het contract, je zit dus voor een lange tijd vast aan het abonnement. De abonnementen verschillen, zo is een langer abonnement goedkoper dan een korter abonnement. Stel dat je een abonnement neemt van 12 maanden, dan heb je 12 maanden om de telefoon af te betalen. Neem je een abonnement van 24 maanden dan heb je 24 maanden de tijd de telefoon af te betalen. Het voordeel is dat je minder lang in de schulden zit en het nadeel is dat je maandelijkse kosten een stuk hoger worden. Weeg dus af wat voor jou het beste is.

Sim only
Een andere optie is het afsluiten van een sim only abonnement. Deze abonnementen sluit je zonder telefoon af en je betaald dus alleen voor het bellen en sms’en. Het grote voordeel is dat je niet in de schulden komt te staan. Sim only’s verschillen enorm van elkaar. Het is daarom verstandig sim only te vergelijken. Zo mis je nooit de beste deals en ben jij er zeker van de je geen kat in de zak koopt.