Gratis fruit bij Albert Heijn voor je kinderen

 

Gratis fruit Albert HeijnGa jij wel eens winkelen bij Albert Heijn? De Nederlandse keten won de laatste jaren aan populariteit in België.

Het is natuurlijk de enige supermarkt in België waar je de lekkere hagelslag van De Ruyter en de beste stroopwafels kan vinden! Ben ook jij verkocht?

Albert Heijn wil echter ook kinderen en volwassenen stimuleren om gezonder te eten. Sinds kort deelt de supermarkt dan ook gratis fruit uit aan alle kinderen!

Kinderen mogen een stuk fruit kiezen uit de speciale fruitkar “Rock Frogs’. Ze mogen het opsmullen in de winkel of gewoon meenemen voor later. Zo wil de keten kinderen laten zien dat fruit niet alleen gezond is, maar ook nog eens superlekker!

 

Kids mogen élke dag langskomen voor een stukje fruit, dus misschien een leuk idee om er te passeren als het op weg is naar school? Op die manier heeft je zoon of dochter altijd een gratis en gezonde snack op zak.

Albert Heijn wil de gezondheid van de klant altijd voorop zetten en zet dan ook altijd acties op poten die jou helpen gezonder te leven. Dit jaar werd bijvoorbeeld de hoeveelheid suiker en zout al verlaagd in bepaalde voedselproducten. Zo bevat het brood van Albert Heijn maar liefst 20% minder zout, werd het zoutgehalte bij groenten in blik met 30% teruggebracht en werd de MSG-smaakversterker in chips bijna tot 0 gereduceerd.

Daarbovenop wordt het suikergehalte en aantal calorieën weergegeven op producten via de Friswijzer. Eerder lanceerde Albert Heijn ook Flexi-Vlaanderen, een programma dat de klant helpt om minder vlees en vis te consumeren. Het concept laat klanten zien dat er lekkere alternatieven bestaan door pop-uprestaurants op te zetten waar je kan proeven.

Gezond eten is belangrijk voor jong en oud. Albert Heijn focust op een gezonde levensstijl. Je fit voelen, lang leven, er slank uitzien, er zijn genoeg redenen om te werken aan je dagelijks voedingspatroon.

Hou zeker de folders op onze website en de blog in de gaten. De nieuwe Albert Heijn folders met de allerbeste aanbiedingen en promoties kan je hier binnenkort ook terugvinden!