Fietsenacties! Hét moment om je voor te bereiden op de lente

 

De lente is de periode om weer meer buiten te komen. Wandelen, fietsen, spelende kinderen in de tuin en genieten van een middag of avond op je terras, zalig toch? Neem jij je voor om vooral meer in beweging te komen eens het beter weer is? Jij kan je nu alvast voorbereiden op dat ‘fietsweer’ met de fietsenacties bij Lidl!

goedkope fietsen

Je kan deze week een mountainbike kopen voor maar € 199 en een elektrische fiets voor € 1.199. En ook allerlei fietsaccessoires zijn afgeprijsd, waaronder fietsrugzakken, -tassen en -lichten. Voor een fietscomputer betaal je momenteel bijvoorbeeld maar € 59,90. Hiermee kan je je snelheid, calorieverbruik en afgelegde afstand nauwgezet opvolgen. Handig als je graag aan je vrienden vertelt hoe sportief jij vandaag weer was!

Ga jij voor het volledige plaatje en wil jij als een echte pro de baan over glijden? Ook handschoenen, helmen of zelfs speciale T-shirts om zo aerodynamisch mogelijk te fietsen staan nu in promotie. Zo betaal je voor een paar handschoenen nu maar € 3,19! Een belachelijk prijs, niet waar?

Je kan nog genieten van de kortingen t.e.m. 20 maart 2019. Nadien betaal je voor alle spullen en fietsen opnieuw de normale prijs. Wat denk je, eens een kijkje nemen in de webshop? Je kan alles online bestellen en thuis laten leveren. Ideaal als je nog even tijd nodig hebt om uit jouw winterslaap te ontwaken alvorens al fietsend, zingend en fluitend buiten te komen!