Alles voor een geslaagd tuinfeest

 

Nu het ondertussen lente is geworden en de zon zich al enkele keren van haar goede kant heeft laten zien, is het moment aangebroken om een feestje in de tuin te organiseren. Of het nu voor een communiefeest of Pasen is, hier alvast wat tips voor een geslaagd tuinfeest!

tuinfeest

Een tuinfeest zonder tuinset zou een beetje moeilijk worden. Zorg dat dat je jouw tuinmeubelen eens uit het tuinhuis haalt of koop een gloednieuw tuinset bij de Action. Dek de tafel met een kleurrijk tafellaken en mooie kristallen wijnglazen van de Aldi en servetten met leuke prints van de Blokker.

Om je tuinfeest met een knal te beginnen haal je best wat flessen mousserende wijn in huis. Momenteel krijg je bij de Albert Heijn 1 +1 fles bubbels gratis en in de Makro krijg je bij 6 flessen cava ook nog eens 6 flessen gratis.

Of je kan verrassend uit de hoek komen door een mocktail vol vitamientjes te serveren. Bij de aperitief horen natuurlijk ook de bijhorende hapjes. Carrefour heeft nu knapperige snacks gemaakt met echte groenten in de aanbieding.

tuinfeest vlaggetjesWanneer iedereen aan tafel is geschoven kan je de voorgerechtjes serveren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Millefeuille met zalm? Eenmaal je gasten hebben kunnen smullen van dit lekker fris gerechtje kan je de BBQ aansteken met houtskool van de Spar. Wanneer het vuur warm is, laat je het vlees maar lekker braden.

Ook op een tuinfeest mag een dessert natuurlijk niet ontbreken. In de Delhaize van je allerhande zoetigheden in promotie voor een geslaagd feest.

In de Delhaize vind je momenteel een ijslam, perfect om door je communicantje te laten aansnijden. Nog ideetjes nodig? Houd dan zeker onze winkelfolders in de gaten!