Action folder – Non-Food – Week 16 – 2019 – geldig van 17.04 t/m 23.04 – Pagina 1

Bij Action kan je terecht voor een ruim aanbod aan producten voor in je dagelijkse leven. Je hebt de keuze uit zowel food als non-food producten. Het aanbod is zeer uitgebreid en de prijzen worden steeds zeer laag gehouden. Door middel van de folder kan je tegen nog lagere prijzen winkelen bij Action.

Action brengt iedere week een nieuwe reclamefolder uit, die via de post verspreid wordt. Ook is deze folder online op de website van Action te bekijken. De actiefolder bevat alle aanbiedingen van die week, waaronder textiel, speelgoed, decoratie en snoep. Opvallend hoge kortingen en lage stuntprijzen komen je in de folder tegemoet. Action heeft een groot en wisselend assortiment met lage prijzen, maar in de folder worden producten nóg goedkoper aangeboden. Naast de wekelijkse reclamefolder, brengt Action ook speciale edities uit met de feestdagen. Hiermee knal je het jaar uit!

Op deze pagina kan je de Action folder online inkijken. Dit is pagina 1.

FolderPagina’s 1 2
Volgende Pagina


Action is een van oorsprong Nederlandse winkelketen met ook verschillende Belgische vestigingen. Het heeft een groot assortiment, dat zich kenmerkt door laag geprijsde artikelen. Het aanbod bestaat voornamelijk uit non-foodartikelen. Hierin maakt Action het volgende onderscheid: schoonmaak & huishoudelijk, kantoor & hobby, decoratie, doe-het-zelf, speelgoed & feest, persoonlijke verzoring, fashion & bedlinnen, eten & drinken en tuin & dier. Of het nu een warme plaid is of juist grappige gadgets: Action heeft het allemaal. Naast het assortiment non-food kun, je bij Action ook terecht voor eten in de vorm van snoepgoed, chocolade, snacks en diverse andere wisselende producten. Bij Action vind je dan ook alles voor jezelf en voor een ander.