Kruidvat folder – 2017 – geldig van 13.03 t/m 26.03 – p4

Deze folder is momenteel niet meer geldig. Klik in het menu op de naam van een winkel om de meest recente folder te zien.

De voordeelkrant van Kruidvat kan je online bekijken via de website en hij wordt ook via de post verspreid. Ga je boodschappen doen bij Kruidvat, dan blader je best eerst even door de folder om zo het meeste voordeel te doen. Kruidvat brengt wekelijks een nieuwe voordeelkrant uit. In de voordeelkrant staan verschillende aanbiedingen en acties van de winkel. De producten uit de voordeelkrant zijn extra scherp geprijsd en spelen vaak in op de seizoenen van het jaar. Zo richt de voordeelkrant zich in de laatste maanden van het jaar bijvoorbeeld meer op kerst.
Op deze pagina kan je de Kruidvat folder online inkijken. Dit is pagina 4.

Folder


Pagina’s 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Advertentie

Inhoud van deze folder pagina

Gliss Kur haarverzorging : 1.99 Euro
Schwarzkopf en Syoss haarkleuringen : 8.99 Euro
Taft, Got2b en Junior styling : 7.14 Euro
Jouw zoekresultaten : 1.49 Euro
Nivea haarverzorging en styling : 5.99 Euro
Cacharel Noa Eau de Toilette : 42.00 Euro
orega kleefcreeme : 6.99 Euro

Kruidvat

Kruidvat is een drogisterij die groot is geworden door de verkoop van persoonlijke verzorgingsproducten. In de loop der jaren is Kruidvat uitgegroeid tot een winkel met een breed assortiment. Zo zijn de producten van het Kruidvat onder te verdelen in vijf categorieën: fotoservice, baby en gezin, elektronica, cartridges en belproducten. Het Kruidvat is één van de bekendere drogisterijen in België en Nederland.