Colruyt WinkelfolderOp zoek naar een folder van Colruyt?

Dan ben je hier aan het juiste adres.

Bij Colruyt garanderen ze telkens de laagste prijs voor een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten. Colruyt vergelijkt elke dag zijn prijzen met gelijkaardige producten van andere winkels en verlaagt ze dan indien nodig.

Om kosten te besparen worden de winkels van Colruyt zo bescheiden mogelijk ingericht en hanteren ze efficiënte werkmethodes. Op die manier kunnen ze telkens de laagste prijzen blijvend garanderen.

De winkels van Colruyt liggen in de buurt van elke grote stad. Ze beschikken telkens over een ruime parking om het de klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Colruyt aanbiedingen van de week


Colruyt folder van deze week
srcset="https://www.winkelfolders.be/wp-content/uploads/2018/07/ccolruytbell2018w1-300x424.jpg
blader door deze folder
Week 27 & 28
Aanbiedingen geldig vanaf woensdag 04.07
tot en met dinsdag 17.07

Colruyt aanbiedingen van vorige week

Colruyt folder van vorige week
blader door deze folder
Week 25 & 26
Aanbiedingen geldig vanaf woensdag 20.06
tot en met dinsdag 03.07

Colruyt – Aanbod en voordelen

Typerend voor Colruyt is dat de winkelkarren niet over een muntslot beschikken. Op zoek gaan naar kleingeld is dus niet meer nodig. De vloeren zijn van beton en er zijn geen plafonds. De artikelen worden logisch in de rekken geplaatst. Je kan ze elke keer weer makkelijk terugvinden omdat ze niet telkens van plaats veranderen. Aan de kassa is het niet nodig om je producten zelf uit je kar te laden. Dat doet de kassabediende. Hij of zij scant je producten en laadt ze dan over in een andere kar.

Via Collect&Go kan je makkelijk je boodschappen online doen. Colruyt zet alles voor je klaar zodat jij je bestelling alleen nog maar dient op te halen. Je kiest zelf waar en wanneer.

Bij Colruyt kan je dagelijks terecht voor een groot assortiment aan verse producten zoals groenten en fuit, maar ook diepvriesproducten, vleeswaren, wijn en een uitgebreid gamma van eigen huismerken.

Via de app MyColruyt kan je makkelijk een digitaal boodschappenlijstje maken. Je kan producten toevoegen vanuit de zoekfunctie of je laatste kasticket als basis gebruiken. In de winkels van Colruyt is er gratis wifi en kan je dus eenvoudig je boodschappen meteen aanvinken.

Heb je ergens een artikel gezien met een lagere prijs, dan kan je dit steeds doorgeven aan Colruyt via de gekende Rode Telefoon of per mail.

Colruyt – Geschiedenis van de supermarkt

Kassa ColruytIn 1928 begon bakkerszoon Franz Colruyt, naast brood, ook andere voedingsmiddelen te verkopen. Dit waren de eerste stappen van een groothandel, in het Vlaams-Brabantse Lembeek, met artikelen zoals koffie en kruiden. Eerst leverde Franz Colruyt aan kruideniers in de streek, maar hij breidde al snel uit naar de hele Brusselse regio.

In de jaren dertig en veertig bouwde hij de groothandel verder uit. De focus lag toen al op efficiëntie om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Na het overlijden van Franz Colruyt in 1958 nam zoon Jo Colruyt de fakkel over. Hij begon een soort nieuwe zelfbedieningswinkel in samenwerking met onafhankelijke winkeliers. De eerste winkel, Super Boni, werd geopend in 1959. Na verloop van tijd werd de naam veranderd naar ‘Colruyt’ aangezien deze naam in de grote omgeving van Brussel gekend was.

In 1987 introduceerde Colruyt als eerste distritubiebedrijf in België ‘full scanning’. Dat betekent dat aan de kassa alleen nog de streepjescode gelezen moest worden. In 1994 volgde Jef Colruyt zijn vader op en nam 4 Dreamland winkels over. Na deze uitbreiding werden er al snel andere winkelformules overgenomen, zoals Spar, en nieuwe opgestart, zoals Dreambaby, Bio-Planet en Okay.

In 2007 werden de verschillende filialen onder een nieuwe structuur, Colruyt Group, ondergebracht om ze op die manier zelfstandig te laten doorgroeien.

Vandaag is Colruyt Group een bloeiend bedrijf en actief in 4 landen. De nadruk ligt nog steeds op de laagste prijzen aanbieden aan de klant door middel van efficiënte werkmethodes en zo laag mogelijke kosten.

Colruyt – Winkelfolder

Om de 2 weken brengt Colruyt nieuwe folders uit, met daarin de beste aanbiedingen van het huidige assortiment voedings- en levensmiddelen. Daarnaast brengt de supermarkt ook andere folders uit waarin meestal de focus wordt gelegd op één bepaald thema zoals babyartikelen, bieren of recepten. De folders kan je online bekijken, maar ze worden regelmatig ook thuis bezorgd. Door je online in te schrijven op de nieuwsbrief van Colruyt blijf je wekelijks op de hoogte van de Rode Prijzen, kortingen en beste aanbiedingen.