Lidl deelt fruit uit

Inkopen doen met de hele kroost is niet altijd vanzelfsprekend. Terwijl jij die broodnodige producten in de winkelkar laadt, vervelen de kleinsten zich dood en durven ze wel eens weg te lopen. Of erger nog: ze zeuren om het nieuwste snoepgoed, meestal ongezonde snacks waarvan de verpakking hun aandacht trekt.

Lidl gratis fruitUit een algemene Gezondheidsenquête van het Vigez (Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie) blijkt dat amper 1 op de 4 Vlaamse kinderen dagelijks de aanbovelen portie fruit eet.

Die cijfers zijn natuurlijk onrustwekkend en daarom besloot Lidl vanaf nu een gratis stuk fruit aan te bieden voor kinderen tijdens het winkelen!

Het proefproject loopt momenteel in 19 Belgische filialen. Hier krijgen jouw koters dus een gratis appel of peer om hun honger te stillen tijdens het boodschappen doen!

De 19 winkels van Lidl die momenteel deelnemen zijn die van Geel, Turnhout, Sterrebeek, Roeselare Westlaan, Evere, Maldegem, Waregem, Gent-Tribeca, Hasselt, Wervik, Machelen, Eupen, Montighny-le-Tilleul, Erquelinnes, Auvelais, Ghlin, Perwez, Courcelles en Florennes. Ook in winkels die binnenkort voor het eerst opengaan, zal de actie van kracht zijn.

“Door in onze nieuwe winkels een gratis appel of peer aan te bieden kan Lidl een steentje bijdragen tot een gezondere levensstijl,” aldus Isabelle Colbrandt, woordvoerder Lidl. Wij juichen het initiatief alvast helemaal toe!

Blijf je graag op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen bij Lidl? Schrijf je dan volledig vrijblijvend in op onze nieuwsbrief of doorblader de online winkelfolder van Lidl.